Miért az ilyen embereket vonzom magamhoz?
Azt vettem észre, hogy mindig a lelki beteg embereket vonzom magamhoz. Amikor megismerek egy embert nyilván nem tűnik fel, de idővel rájövök, hogy mindegyik depressziós, életunt, utálja önmagát, és állandóan csak panaszkodni tud, semmiben nem látja meg a szépet. Mivel alapvetőleg empatikus vagyok, és van bennem halovány pszichológus affinitás, no meg persze barátaim, tanácsokat adok nekik, segítségükre próbálok lenni. Ám, amikor már hét napból hét napon csak a negatív gondoltok ömlenek belőlük, egy idő után, értelmetlennek látom a kapcsolatot.
Egyik ismerősöm mondta azt nekem, hogy biztos lehet egy olyan tulajdonságom, vagy valami a kisugárzásomban, ami amivel magamhoz vonzom az ilyen embereket. Ő is hasonló cipőben jár, de nem tudja megfejteni az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!