Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vegyem rá a társaságot,...

Hogyan vegyem rá a társaságot, hogy házban lakjunk Strand Fesztivál alatt?

Figyelt kérdés
A barátommal és leginkább az ő társaságával mennénk, akik fiúk..nekem 2 barátnőm jön csak valószínűleg, de ők még kérdőjelesek. a srácok sátorban akarnak lakni annak ellenére is hogy tavaly úgy ahogy volt elmosta mindenüket az eső, ellopták a cuccaik és volt az elég durván beteg lett utána. Én lányként nem hiszem hogy olyan egyszerűen kibírnám 4 napig egy sátorban, én normálisan fürdeni akarok, nem más valaki seggében, nekem le kell szőrtelenítenem magam, megmosni a hajam, és nem mellesleg nem vágyom rá hogy elvigyen a víz vagy ellopják bármimet. pár fiú azt mondta hogy hát ők leginkább sátorozni akarnak, de ha nagyon kell mehetünk házba is, a barátom szintén így...nem akarom rákényszeríteni őket, de én nagyon nagyon nem kívánom ezt a sátorozós dolgot...ti mit tennétek?

2015. ápr. 8. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk biztosítsd a házat. Mert az kicsit drágább, mint a sátorozás, nem várhatod el mindenkitől, hogy csomót pluszban költsön a te extra igényeid miatt.

De számolj rá, hogy ezzel a nyafogással nem leszel népszerű a körükben. :D

2015. ápr. 9. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Annak a tarsasagnak nem a penzt az akadaly, joval jomodubbak mint én...egyebkent senkinek sem nyafogtam, meg lehet ezt normalisan is mondani, en ugy tettem.
2015. ápr. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!