Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vége van ennek a barátságnak,...

Vége van ennek a barátságnak, igaz?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akibe bele voltam zúgva.De csak barátok lettünk.Barátilag nagyon megkedvelt "legjobb" barátjának tartott engem.Vett nekem ajándékot szülinapomra is.De én nem barátkozni akartam,én szerettem.De láttam,hogy más fiúk után futkozik és ez nagyon rosszul esett.Próbáltam elfelejteni,de nem bírtam,mert irogatott nekem és kedves volt,mindig azt hittem,hogy van remény,de mindig csak összetört.Volt,hogy össze is vesztünk,de kibékültünk.Sokáig szenvedtem emiatt.Végül kezdtem megutálni a csajt,már nem szerettem,inkább haragudtam rá.Ha írt,nem írtam vissza.Szülinapján sem köszöntöttem meg.Ez gondolom elég rosszul eshetett neki.Vannak ilyen csoportok a facebookon a chaten,ahol benn voltam én,a csaj meg egy másik gyerek,azokból a csaj kilépett.Meg már a folyosón sem köszöntünk egymásnak.Vége van már ennek a barátságnak?Végül is én örülök,hogy túlléptem rajta.Sokkal jobb így.De néha van egy kis lelkiismeretfurdalásom miatta.Szerintetek jogosan tettem tönkre ezt a "barátságot"?

2015. ápr. 3. 16:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát,nem tudom.Amikor rám néz és azt mondja,hogy "életem értelme" meg 'a legjobb férfi" az nekem elég bíztatást adott,hogy elhiggyem,hogy lehet valami.

De nem szóltam hozzá egy rossz szót sem,egyszerűen csak nem törődtem vele,eltűntem az életéből.Meg nekem akkor is sokkal jobban fájt,mint neki.

2015. ápr. 5. 22:16
 12/15 anonim válasza:
Kérj bocsánatot tőle, mondd el neki miért tetted kedveskedj vele és legalább minden 2. Nap hangoztasd neki hogy mennyire megbántad. Ha újra jóban lesztek akkor jóban lesztek ha nem akkor nem.
2015. ápr. 7. 15:38
 13/15 anonim válasza:
ja szerintem is paraszt vagy.. elmondtad neki szemtől szembe, hogy hogy érzel? vagy csak ugy gondolod, hogy tudja? na mindegy a lényeg,hogy mond el neki (akkor is, ha már nem tetszik) hogy tetszett és megbántott ezért viselkedtél igy de sajnálod.
2015. ápr. 7. 19:05
 14/15 anonim válasza:
Szerintem rosszul tetted hogy haragszol rá megkellet volna beszélnetek hogy mit éreztek egymás iránt és ha ezt megtettétek volna lehet hogy tisztázodott volna az ügy és barátok maradtatok volna lehet hogy nem a legjobb de még is csak köszöntetek volna egymásnak
2015. ápr. 7. 19:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze,többször összetörte a szívem,hét hónapig szenvedtem mire elbírtam felejteni,volt egy lány,akinek tetszettem,őt is elvesztettem miatta,most meg még kedveskedjek neki?Megpróbáltam olyan lenni,mint ami neki tetszik,de nem voltam elég jó.Persze amikor megbántotta valami fiú,akkor egyből hozzám jött panaszkodni.Eleget szenvedtem már miatta,most mégis én vagyok a köcsög,mert megbántottam..Mintha én csak egy jelentéktelen senki lennék,akinek az érzései semmit nem számítanak..
2015. ápr. 8. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!