Utálok minden lányt? L
Figyelt kérdés
A lányokkal nem igazán jövök ki, nem is nyitok feléjük.
1 barátnőm van, vele beszélek, járok bulizni stb.
De 99%-a nem szimpatikus.
Fiúkkal viszont jól kijövök, inkább velük beszélgetek, velük vagyok.
2015. márc. 30. 19:05
2/10 A kérdező kommentje:
Van még valaki így? :D
2015. márc. 30. 19:12
4/10 anonim válasza:
Van egy mondás: "a nők ismerik a nőket, ezért utálják is egymást."
5/10 anonim válasza:
"Utálok minden lányt?"
Nem, mert
1. Nem ismersz minden lányt, így nem is utálhatod mindet.
2. Van egy barátnőd, akit jobb esetben nem utálsz. :)
6/10 anonim válasza:
Utálsz engem? Leszarom azt se tudom ki vagy.
7/10 anonim válasza:
Ugyan ez. Fiúkkal seperc alatt kijövök lányokkal nehezen...:D de ez nem baj sztem fain :) legfelebb a párod zavarhatja
8/10 anonim válasza:
Velem is így van,és igaza van az utolsónak,nekem is sok a vita a fiú haverjaim miatt a barátommal,bár talán elkezdte elfogadni,de a vita még sok...Nem igen lehet mit tenni,teljesen nem akarok lemondani a fiú haverjaimról,így is havonta egyszer,néha 2 havonta egyszer találkozom a haverjaimmal,remélem egyszer elfogadja a barátom ezt veszekedés nélkül.
9/10 anonim válasza:
Szia én megértelek,a lányok nagy része szar kavaró és féltékeny ,Ha van az embernek lány barátai valamikor valamelyikében nagyot csalódni fogsz.15 L
10/10 anonim válasza:
Nos...sajnálatos módon nem irtad le, hogy milyen nemű vagy... Ha fiú, akkor az a rossz hírem van, hogy kezdesz buzásodni. Ha lány...Nos, akkor is buza vagy, de ebben az esetben ez annyira nem is baj. Talán nem ciki még heteronak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!