Miért van az hogy egy másik lányt nagyon utálok mégis foglalkozom vele?
Figyelt kérdés
Tehát... van egy lány. mikor megismertem nagyon jóba lettünk mert egy suliba mentünk tovább tanulni. aztán összejött a legjobb fiú barátommal ami szarul esett mert ezek szerint én is szerettem azt a fiút.. de már csak barátként gondolok rá.. mégis a lányt zavarta h jóban vagyunk a fiúval még mindig. és a lány sokszor köcsög volt velem de ilyen célozgatásokkal és a hátam mögött kibeszélt... viszont vele voltam egy szobába koliba.. és ezért és más okok miatt eljöttem abból a suliból és másik suliba járok ahol bejárós vagyok és ot van egy régi legjobb barátnőm. mégis mikor oitthon vagyok és van időm gondolkodni akkor eszembe jut és elkezdem az ask-ját olvasgatni mega facebook-ját nézegetni és csak utálkozom, és szídom, pedig nem akarom ezt, de egyszerűen mindig elő jön... miért van ez?2015. jan. 30. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!