Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert haragudott meg ram a...

Miert haragudott meg ram a baratnom, mert nemet mondtam neki?

Figyelt kérdés

Husvet vasarnapjan lesz valami buli, es mondta a baratnom, hogy menjek vele, meghiv, hozzatette, hogy menjek elotte hozza, es haza kiser majd, ha nem akarok maradni. Csak menjek par orara nezzuk meg, milyen lesz.

Es en azt mondtam neki, hogy nem megyek. Erre csak annyit irt vissza, hogy koszi szepen.

Azota hiaba irok neki, vissza se ir. Mi olyan nagy dolog ebben.

EN 20L, o 22L

2015. márc. 30. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Leírhattad volna neki, hogy miért nem szeretnél menni. Nem csak ilyen hidegen odavágni, hogy nem megyek. Vagy írhattad volna, hogy ő azért elmehet.

Vagy ha egyébként nélküled egyedül lenne és ezért nem tud elmenni, akkor ennyit megtehetnél érte, hogy elkíséred és megnézitek. Hátha jó lesz.

2015. márc. 30. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem, nem szeretek buliba jarni, ezert nem is nagyon megyek. Ezt o is tudja
2015. márc. 30. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne írj hanem hívd vagy menny el hozzá beszéljétek meg.

Amúgy ha nem akarsz nem mész. Te döntésed.

Amúgy meg úgy tűnik mintha neki csak azért kellenél hogy ne egyedül mennyen, ha ez meg így van akkor gondolkozz el milyen barátnő...

2015. márc. 30. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem ha hívnak bulizni,mindig elmondom az okát ha esetleg nem mennék.

Így kevésbé sértődnek meg.Tudom,hogy nem kell mindig magyarázkodni.De amikor kijelentesz vmit "nem megyek".Akkor az sértő.

"Figyelj x tudod,hogy nem vagyok bulizós lány.Nincs kedvem menni,te nyugodtan menj el és érezd jól magad :)" Ezen lehet nem sértődött volna meg.

Esetleg nem ígérted meg neki korábban,hogy elmész?

2015. márc. 30. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Mikor legeloszor felhozta, akkor azt mondtam neki, hogy hat nem igazan akarok menni, mert nem tudom milyen lesz.

Erre az volt a valasza, hogy ha el se megyek , akkor nem tudom meg, milyen, es ha nem tetszik, hazakiser, ha kell 1 ora elteltevel is.

2015. márc. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!