Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogos, ha egy...

Szerintetek jogos, ha egy barátnőm megharagszik azért, mert egy házibuliban eltűntem kb. egy órára? 19/L

Figyelt kérdés
Nem hagytam egyedül, mert mindenkit ismert, és voltak vele már barátnők is. Viszont ez a barátnőm eléggé aggódós típus... Hogyan engeszteljem ki?

2015. márc. 29. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, ha nyers lennék, de végülis szobára mentél valakivel? Azt ugyan nem kell bejelentgetni...
2015. márc. 29. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:

kérdező, igaza van a barátnődnek. az ő tulajdona vagy, minden lépésedről be kell számolnod neki.

hiszen ő felelős érted! nélküle hova is jutnál?

jogosan van megsértődve, és nem is tudom, hogy tudnád kiengesztelni. talán sírva könyörögj neki.

lehet, hogy akkor megbocsát neked, de az is lehet, hogy nem.

ha egy éven keresztül bizonyítod a hűségedet, és minden nap könyörögsz neki, hogy bocsásson meg, és ígérgeted, hogy ilyen soha többet nem lesz, akkor szerintem megbocsát neked. ígérd meg, hogy mindig hűséges leszel hozzá, és soha de soha többet nem bántod meg azzal, hogy önálló, külön utakra lépsz. ígérd meg, hogy mindig, minden lépésedhez kikéred az engedélyét, és ha nem hagyja jóvá, akkor nem csinálsz semmit.

így biztosan jó lesz köztetek a kapcsolat, és soha többet nem veszítheted el a szeretetét egy ilyen nagy horderejű ügy miatt!

2015. márc. 30. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán tiszta nekem, hogy ma, amikor az etióp éhezők is mobiltelefonnal mászkálnak, hogyan lehet eltűnni egy órára?
2015. márc. 30. 14:23
 14/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne eltünni? Kikapcsolom a telefont és eltüntem, ennyi. Ne vicceljetek már. A barátomnak vagy a férjemnek szólok ha nem leszek. Anyámnak, apámnak esetleg még a testvéremnek is. De fűnek fának nem vagyok kötelező bejelenteni, ha nem akarom, hogy hova megyek. Kérdező könyörögj neki ha akarsz ez a te dolgot.
2015. márc. 30. 15:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de már kibékültünk.
2015. márc. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!