Sértő lenne számotokra is, vagy tekintsek el mellette?
Hétvégén bulizni voltunk barátnőimmel, hozták mindketten a párjukat (én szingli vagyok amúgy). A buli végén hárman maradtunk (barátnőm, barátja meg én), kihalt lett a buli, igy felajánlotta a barátja hogy menjünk fel hozzá még iszogatni (tehát ő hivott engem, hogy igy hármasban legyünk). Amúgyis még korán volt, miért ne. Odaértünk, kb 10 perc erejéig mind a hárman a szobában voltunk, aztán barátnőmnek hirtelen wc-re kellett menjen, mi ketten maradtunk a szobában a barátjával, majd 10 perc után a barátja is wc-re ment, majd bő fél óráig vártam rájuk... Ezután az idő után feljön barátnőm hogy barátja elaludt a wc-n (mert sokat ivott) és hogy szépszóval menjek haza.
Ez nem volt sértő, viszont az hogy bevágja hogy amig én ott fennt vártam, ő lennt tv-ett.... az kicsit sértő volt rám nézve. Én ültem ott fenn mint egy f*** és ő meg ott lenn, mintha nem is lennék ott fenn.
Ha ennyire zavaró volt a társaságom, nem kellett volna hivjanak.. nem haragudtam volna meg.
Mit gondoltok? Nem sértő?
Mi az hogy elaludt a WC-n?
Először azt hittem, hogy elmentek kefélni a budiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!