A legközelebb álló barátnak tartott ember így viselkedik, amiből elegem lett. Miért?
Volt egy nagyon jó barátnőm,sokmindent meg tudtam vele vitatni.
A bajok akkor kezdődtek mikor végeztünk a gimiben.
-màs városba költöztem,tavaly nyáron egyszer ha találkoztunk.
Azt mondta nem akar nekem kellemetlenséget okozni,hogy Szfvàr-Bp távot megtegyem.Napi szinten buszozom...
-amikor baja volt ott voltam neki,fordítva,10-ből ha egyszer.
-tegnap találkoztunk volna,de egész héten nem keresett,megírtam neki,hogy nem felejtett el valamit,illetve mivel totális érdektelenséget érzek rajta-azt is hogy muszájból ne erőltessük.
Azóta se írt semmit,pedig aktív,online van
S hogy miért nem én írtam?
Mert 10-ből 7-8 esetben én keresem holott nem igazán elfoglalt ember,mégse keres.
Ebből volt elegem,kíváncsi voltam eszébe jutok-e hát nem.
Ennyi volt?
Második:
Leírtam neki,arra nem válaszol(t),illetve egyszer már a lakásán szóban is beszéltem erről vele,akkor szabadkozott,fűt-fát ígért,hogy megváltozik.
(egyúttal elmondta hogy baja volt velem az,hogy okosbb,jobb vagyok nála(?))
Első: Igazad van,de ennyire?
Tulajdonképpen megérne,ha eddig sem én dolgoztam volna többet ezért a kapcsolatért.Ha mindketten benne vagyunk,akkor fel sem vetődne ez a probléma igaz?
De úgy hogy fektessek bele energiát,ha az elküldött üzeneteimre nem is válaszol,holott online rodeózik?
Sok barátságomnál tapasztaltam ezt. Az általános tapasztalatom a következő: egyszer megpróbálod tisztázni, nem változik semmi. Másodjára is kezdeményezed ennek a tisztázását, nem változik semmi. Még nekifutsz 1-2x, és szintén nem változik semmi. Na akkor eljön az ideje az egyoldalú kapcsolat lezárásának...
Ha egy ember nem értékeli azt hogy ott neki a másik, nem értékeli hogy a másik mennyit tesz érte, akkor ez a kapcsolat mit ér? Semmit...
Hetes,nagyon szépen köszönöm!:)
Mellette mindenkinek aki válaszolt köszönöm a segítő szavakat,viszonoztam ahogy itt az oldalon tudom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!