Ezek után ti is lesz#rnátok?
Volt egy jó barátom (-nak hitt), akinek miután barátnője lett, fél évig rám se emelte a telefont, sose ért rá semmire, holott előtte 1-2 hetente rendszeresen találkoztunk. Buliztunk, motoroztunk, együtt nyaraltunk. Facebookon írt néha, hogy most nagyon elfoglalt.
Utána szétmentek és megint gyakran találkoztunk. Most újra lett nője, 3 hónap után rám írt, hogy vagyok? Direkt kivártam én nem írtam. Eltelt 1 év, hogy láttam volna. Ezalatt a 7. és 12. hónap után írta, hogy találkozni kéne. Ha egyedül van ráér minden hétvégén.
Most meg már ír, hogy mindenképpen kéne találkozni. Én persze hárítok, nem érek rá stb. Szerintem ezek után már nagyon kínos lenne. Én úgy gondolom ez egy gyökér, sz#r ember 24 évesen. Le kéne paterolnom végleg. De kikérném a ti véleményeteket is, mint kívülálló, mert nem tudok tiszta fejjel gondolkodni.
Tudod ha az embernek v b nője az iszonyat sok időt elvesz és a b nő első lépése az h önző módon leválasztja a gyereket a baráti köréről h csak vele foglalkozzon.
Mert ha nem akkor nem kap szexet hiszti lesz...
V is a gyerek rá van kényszerítve ha kapcsot akar szankciók vannak. Vannak ilyen nők.
Na ezér örülök h én spec aszex vok.
Szerintem adj a spanodnak 1 utolsó esélyt azt ha nem változik akkor építsd le kész.
Nehéz jót mondani erre mert minden ember más.
Csak a saját példám, jelenlegi életem tudom leirni.
Nincs sok barátom, nem tudok bárkivel hamar összehavrkodni úgy hogy tartós legyen.
Még liciben tettem sort tartós barátságokra, ők mardtam meg, no meg egy pár emberke igy a külvilágból akikkel összehozott a sors.
Ők ugye lányok, a licisek, és na, idővel nekik lett párkapcsolatuk, az egyiknek közülük most nemrég csak, és igen, sok idejüket elveszi, és ezt én meg is értem :).
Párkapcsolat, ez egy új életet jelent számukra, a páruk baráti társaságához fognak már egy idő után tartozni, új embereket megismernek, elkopnak a régiek. Vagy teljesen megszűnnek egy idő után (sajnos, bár az ilyen akkor nem volt sosem tartós, max bemesélted magadnak).
És ezután már mi sem látjuk egymást sűrűn, meg kell értsem és meg is értem ha épp keresem, hogy együtt vannak, közös programjuk van stb.
Lényeg : nekem sem esik jól hogy olyakor nem érnek rám, főképp mikor előre megbeszélnék velük egy találkát. El kell fogadjam, vagy megembereljem magam és új emberek felé nyitni, ami lássuk be, egy idő után nehéz (főképp ha abszolút nem vagy olyan).
Tehát : én elfogadtam hogy van már saját életük, nem én vagyok az első, és megbarátkoztam már a gondolattal hogy ritkán jövünk össze. :)
Te esetedben azt ajánlom hogy adj egy esélyt neki még, beszéld meg vele, kössetek kompromisszumot.
Ha igy nem megy, hagyd. :(
Első válaszoló:
"Tudod ha az embernek v b nője az iszonyat sok időt elvesz és a b nő első lépése az h önző módon leválasztja a gyereket a baráti köréről h csak vele foglalkozzon.
Mert ha nem akkor nem kap szexet hiszti lesz... "
Úristen...gondolom egy-két idiótán kifogott barátnő után alkottad ezt a véleményt a női nemről, ez elég szánalmas.
Kérdésre:
Hát én barátnő mellett is szakítok időt a legjobb barátaimra. Pedig sokáig dolgozom, elég kevés időm van, de mindig úgy tervezünk előre, hogy mindkettőnknek meglegyen a heti barátos összeröffenés.
Szerintem vizsgáld át az emlékeidet, mikor is tartott igényt a társaságodra, és hogy milyen negatív-pozitív emlékeid vannak vele kapcsolatban, jelek, stb. Ha gyakran csinálta ezt mással kapcsolatban is, megbízhatatlanság, ésatöbbi, akkor érdekember.
Azért nem mindegy, hogy hogyan hívtad. Ha felhívtad szombaton délután 5-kor hogy este 8-kor találkozzatok, akkor ne csodáld, hogy nem ér rá ha már van programja és nem hagyja faképnél a barátnőjét.
Ellenben ha előre szóltál hogy mondjuk 4 nap múlva nem-e találkoztok kicsit, akkor tényleg csúnya dolog.
Egyébként ezt be lehet annak is tudni, hogy amíg tart a rózsaszín köd, addig hanyagol mert új, mert izgalmas, mert szokatlan. Voltál már szerelmes, nem? Te is mindig csak a lányra tudtál gondolni és mindig vele akartál lenni. Ha az első hónapokban, akár fél évben így van, az természetes hogy vele van a legtöbbet, vele akar lenni, rá szánja az idejét, de ennek be kell állnia egy bizonyos egyensúlyra. Ha barátnője van, olyan már sose lesz hogy minden szombaton, vagy akár két hetente mindig veled bulizzon, stb., mert a barátnő lesz a legfontosabb - őt fogja "a legjobban szeretni", vele akar ezért többet lenni. Lehet mondani hogy hétvégén menjen már veled bulizni, de ha dolgoznak/tanulnak akkor nekik is elúszik a hétköznap, hétvége meg pont az a nyugisabb időszak amikor ők is nyugiban együtt lehetnek. Ez a természetes, ha van párod akkor (normál esetben) vele vagy a legtöbbet, és keveset a barátaiddal, vagy oda is viszed őt. Te hívtad egyáltalán úgy a barátod, hogy hozza a kedvesét is? Mert néha nagyon jólesik az embernek, ha nem kell választania hogy CSAK a barátnővel vagy CSAK a haverokkal legyen, de ha ennyire ki akarod zárni a lányt, ennyire nehéz elfogadni hogy a barátodnak van "új élete" ezt ő is érezni fogja, és lehet hogy nem akar lemondani a barátnőjéről, inkább vele lenne, vagy nem akarja őt otthon hagyni, ezért inkább nem is megy.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jogosan hanyagol el téged, csak ha ő olyan beállítottságú, hogy ha van barátnő akkor ő a legfontosabb vele akar lenni a legtöbbet, akkor ezt el kell fogadnod, és örülni annak a havi 1-2 alkalomnak, amikor veled van. De ennek az egyensúlynak előbb-utóbb be kell állnia. Ha hosszabb távon hanyagol el annyira, hogy hónapokig egyáltalán nem is beszéltek, akkor nem igaz barát sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!