Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs közös érdeklődési kör...

Nincs közös érdeklődési kör hogyan mentse meg a barátságunkat?

Figyelt kérdés
szóval mindkettőnket más dolgok érdekelnek. ha én mesélek neki valamit rólam akkor őt nem érdekli és fordítva. de bírom őt rég óta beszélgetünk neten találkozni nem találkoztunk de ami késik nem múlik :)
2015. márc. 18. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért is vagytok barátok? :D
2015. márc. 18. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:

eddig tök jól elbeszélgettünk csak mostanában nem nagyon.

és mondta is hogy ezért nem mert nincs miről beszélni.

eddig volt most nem?! nem értem

2015. márc. 18. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a szitu,mi két éve vagyunk legjobb barátnők.De teljesen megváltozott az érdeklődési körünk.Így is mások voltak.De most eléggé nagy lett a különbség.

Ő pl körmözik én kutyákkal foglalkozok. Nem értünk,nem is nagyon érdekel a másik szakmája.Mondjuk engem vmilyen szinten érint a körmözés,mert fő alany én vagyok neki. De fordítva nem sok minden van. Megkérdezzük egymás napját stb.De kb ennyi.

Persze van 1-2 dolog amiről beszélünk,de ha órákig együtt vagyunk vhogy nem nagyon akad téma sajnos..

Közös programok szervezése jó lehet,nálunk ez használ :)

Meg,hogy mindkettőnknek fontos a másik..de lassan átmegyünk abba,hogy ha baj van ott vagyunk egymásnak aztán mellékesen érdeklődünk a másik felől.

2015. márc. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!