A napokban egy olyan kérdés,lehetőség merült fel az életemben, amin igencsak elgondolkodtam!
Az történt ugyanis hogy költözést fontolgatok jelenlegi lakóhelyemről,ami már eldöntött tény!
Csakhogy Van egy lány ismerősöm akiről tudni kell hogy bejön nekem,oda vagyok érte,nem kicsit,ő ezt tudja,viszonzásként csak baráti szeretetet tud adni elmondása szerint,namár most úgy adódott hogy neki is a zűrös családi balhék miatt szintén költözni akar otthonról s mivel tudja hogy én is ezt fontolgatom,felvetette hogy költözzünk össze!! Nagyon gondolkodóba estem, bár oda vagyok érte jó lenne a közelemben tudni,a közelében lenni,de nem tudom jó ötlet lenne e összebútorozni vele pusztán barátként,látni ahogy más pasikkal édeleg miközben esz a fene érte!? Mit tegyek ,bevállaljam? Úgy érzem attól hogy egy fedél alatt élnék vele ő benne nem születnének érzelmek irántam attól hogy közelébe vagyok, vagy megtörténhet?
Talán azért mert bennem bízik a legjobban,és talán velem elviselhetőbbnek érezné a hétköznapi életet mint a szüleivel! De látjátok én bennem is gondolatokat ébresztett az összeköltözés,a szívem hozzá húzna de az eszem azt súgja nem volna jó ötlet,már csak az a kérdés hogy tudassam vele azt hogy nem költöznék össze vele úgy hogy meg ne bántsam vele,elég érzékeny teremtés!
2015. márc. 17. 12:09
12/15 anonim válasza:
Noha nem vagyok híve az ilyen lanyha kapcsolatoknak, azt mondom, költözzetek össze. De fektessétek le a szabályokat; pl egyikőtök sem viheti oda az aktuális partnerét.
2015. márc. 17. 13:38
13/15 A kérdező kommentje:
Nem rossz gondolat ez a szabály! Igy talán még müködne is az együtt élés!, könnyebb lenne a döntés ha minden rendbe volna közöttünk és egy pár volnánk, akkor nem jelentene fejtörést a kérdés, de igy egész más a szitu !
2015. márc. 17. 14:35
14/15 anonim válasza:
Nem vihetné fel az aktuális párját? :DDD Te úr isten, neked elment a józan eszed. Attól, mert valakinek lakótársa van, rögtön vonuljon kolostorba? Telibe pofánröhögném, aki ilyet kérne.
2015. márc. 17. 15:35
15/15 A kérdező kommentje:
utolsó kommentel, n em iylen súlyos a dolog azért, én arra gondoltam hogy meg lehetne vele egyezni az idöpontokban hogy lehetőleg ne legyek otthon mikor éppen vele van a pasija, vagy éppen forditva velem valamilyen nő!A gebasz akkor is za lenne hogy a tudat gyötörne hogy azt a lányt akit én szeretnék ölelni és csókolni, azt épp más ölelgeti és csókolgatja, ez felér a kinzással is ! Érdekes témát vetettem fel ugy látom, a hölgyek és mi férfiak kicsit eltérően,más meglátásokból nézzük a dolgot:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!