Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a jó döntés? Költözzek?...

Mi a jó döntés? Költözzek? Bevállaljam?

Figyelt kérdés

A napokban egy olyan kérdés,lehetőség merült fel az életemben, amin igencsak elgondolkodtam!

Az történt ugyanis hogy költözést fontolgatok jelenlegi lakóhelyemről,ami már eldöntött tény!

Csakhogy Van egy lány ismerősöm akiről tudni kell hogy bejön nekem,oda vagyok érte,nem kicsit,ő ezt tudja,viszonzásként csak baráti szeretetet tud adni elmondása szerint,namár most úgy adódott hogy neki is a zűrös családi balhék miatt szintén költözni akar otthonról s mivel tudja hogy én is ezt fontolgatom,felvetette hogy költözzünk össze!! Nagyon gondolkodóba estem, bár oda vagyok érte jó lenne a közelemben tudni,a közelében lenni,de nem tudom jó ötlet lenne e összebútorozni vele pusztán barátként,látni ahogy más pasikkal édeleg miközben esz a fene érte!? Mit tegyek ,bevállaljam? Úgy érzem attól hogy egy fedél alatt élnék vele ő benne nem születnének érzelmek irántam attól hogy közelébe vagyok, vagy megtörténhet?

2015. márc. 16. 10:18
1 2
 1/15 schocko ***** válasza:
Megtörténhet, csak hajts rá férfiasan...
2015. márc. 16. 10:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tartom annak, neki is kellemetlen lenne, hogy őt te nem érdekled, te meg tepersz, mint valami kiskutya és loholsz utána, míg élné az életét, amihez meg ugye, pláne a szerlemi életéhez, sok közöd nincsnen.
2015. márc. 16. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Költözz össze vele. Voltam hasonló helyzetben, csak az én esetemben pasija volt már akkor a csajnak. Ugyan rossz vége lett az egésznek, de mégsem bántam meg, Legalább egy ideig a közelemben tudhattam.
2015. márc. 16. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:

Annyi még eszembe jutott, hogy én azért döntöttem anno az összeköltözés mellett, mert úgy éreztem, ha nem teszem, akkor egy nap majd megbánom, meg hogy végig azon jár majd az agyam, hogy milyen lett volna.

(3-as voltam.)

2015. márc. 16. 11:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem a meglátásokat, hozzá kell füznöm azonban hogy furcsán alakul a kettőnkdolga egymással, ugyanis a megismerkedésünk óta már jó néhány dolgon átment ez a kapcsolat, mégha csak barátság volt is, az elképzelhető legszebb romantikus élményektől kezdve a vitákig, mosolyszünetig,összeveszésig, kibékülésig ,volt már minden,és bár ő nem érez irántam barátságnál többet, vagy mi ketten vagy a sors mégsem enged minket eltávolodni egymástól,sőt ez a költözés is példa rá hogy még inkább közelebb visz egymáshoz minket!A sorsunk is megegyező, a gondolataink is sokszor hasonlóak, gyakran megérezzük a másiknap épp mire van szüksége,lélekben megértjük egymást,csak a sex az ami még hiányzik a jóhoz!!
2015. márc. 16. 12:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Azt azért semmiképp ne enged, hogy kihasználjon! Ne járj úgy, mint én! Bár, az utóbbi írásodból én azt szűrtem le, hogy eléggé megvezet téged. Sajnos a legtöbbször a lányok csak azért barátkoznak, mert hasznot húzhatnak belőle, ha másnak nem, barátnak vagyis lelki szemetesnek meg támogatónak jó vagy, de már szexre nem kellesz neki. Az írtad, hogy csak az hiányzik, minden más olyan, mint egy kapcsolatban. Akkor miért ne lehetne több? A legtöbb lány nincs is tisztában az érzelmeivel, azt hiszi, hogy a szexuális vonzalom, meg a külső tetszése egyenlő a szerelemmel, pedig ezek csak kis százalékokat jelentenek az egészhez képest. Szerintem van esélyed, ha csak nem undorodik tőled (mármint külsőre). Nálunk ez volt a baj

Szintén 3-as

2015. márc. 16. 13:45
 7/15 A kérdező kommentje:

3.as

mivel bizonyos helyzetekben közel enged magához,nem lök el, vagyis, megfogtam a kezét többször, magamhoz öleltem,megsimogattam arcát,lábát, mikor sírt többször akkor is hozzám bujt, olykor ha jól szórakozunk és érzelmesebb hangulatában van,megfogja és megszoritja a kezem,odabujik hozzám és átölel,vagy vállamra hajtja a fejét, nem hiném hogy undorodna tőlem mindezek után!

2015. márc. 16. 19:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez érdekes, ha nem akar tőled semmit "úgy", akkor minek húzz az agyad ilyenekkel (kézfogás, ölelgetés, odabújás)?
2015. márc. 16. 19:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Valamiért gyakran érzem úgy vele kapcsolatban hogy maga sem tudja mit akar,saját maga mondta hogy fél közel kerülni bárkihez is és fél magához is közel engedni másokat,jobban fél a csalódástól mint az egyedülléttől, ezt állitja!
2015. márc. 16. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Csak nehogy az új lakásból valamit ráirassál. Minden a te neveden legyen. Egy kis időre megpróbálhatjátok, de elég furcsa a lánytól, ha nem szeret téged, miért akar veled összeköltözni??? Én nem költöznék vele össze!
2015. márc. 17. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!