Szerelmes lettem két anime karakterbe! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és most néztem meg a kissxsis című animét.
A benne lévő ikerpár: Ako-chan és Riko-chan annyira megfogott mint még semelyik másik karakter.
A problémám az,hogy mindenhol őket látom és a valós lányokban is őket keresem.
2015. márc. 15. 00:30
11/23 anonim válasza:
De valaki segítsen. Mit csinaljak a lányokkal?
12/23 anonim válasza:
Menj el con-ra, hátha valaki beöltözik azoknak.
13/23 anonim válasza:
Ha tényleg 14 éves vagy, akkor egy retardált állat vagy...
15/23 anonim válasza:
én csak recskázni szoktam a lány animekarakterekre
16/23 anonim válasza:
Recskázni? XDDD próbáld ki teis a recskát az anime karaktereken XDD én azt képzelem magamról Animébe hogy van 3 lány testvérem és vele élek az én nevem Kazumi a három nővéremnek az a nevük hogy: Hisayo, Emina, Ayumi... De hogy végignéztem azt a KissXsis című animét már nem is vagyok szerelmes beléjük, jó persze néha egy kicsikét... vagy nézzetek még KISS ANIMÉKET! Na sziasztok! :D
17/23 anonim válasza:
írjatok KISS ANIMÉKET ahol gyakran csókolóznak olyat mint a KissXSis pls nem bírom ki hogy találjak csak egyet...
19/23 anonim válasza:
Kicsit későn bocsi >< amúgy tök normális, ha ez megnyugtat én 2 évig voltam szerelmes Deidarába :'D és még utána fél-1 év között Suigetsuba (ezek 13 évesen) sőt most újranéztem egy régi kedvencemet és még 18 éves fejjel is tetszettek a Hitachiin ikrek :D jó most nem annyira , mint régen de amíg néztem az adott részt bejöttek
20/23 szilvia505 válasza:
Hello! Nekem az a bajom föképpen hogy megnéztem az első animémet a Yu-gi-oh-t szerelmes lettem Yami(nagy yugi)majd néztem tovább az a yugioht és most következet yuto az arc-v-ből, de közben yamit is szeretem kb 30-50 animét ismerek és mindegyikből szerelmes vagyok valakibe. Gondoltam arra hogy abba hagyom az animéket de AZ LEHETETLEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!