Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » "kocka lányok/normális lányok"?

Mate1697 kérdése:

"kocka lányok/normális lányok"?

Figyelt kérdés
17éves fiú vagyok osztályunkba van egy lány akibe szerelmes vagyok, sokat szoktuk együtt lolozni beszélgetni de neki van pasija, én ettől még próbálkozok nála. Mivel tudnék közelebb kerülni hozzá? (privát üzenetbe is várom a tippeket:D) félre értést elkerülve normális lány kifejezéssel arra gondolok hogy nem ilyen ivós partizós lányokra gondolok :)

2015. márc. 14. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a "lolozás"??
2015. márc. 14. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Lord of legends, értem. L
2015. márc. 14. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Leuge of legends (bocsi ha rosszul irtam)

Kerdezo,sokat beszelgess vele, mindig legyel ott tamasznak,viccelodj,nem kell feltetlen nyomulni ra.Ugy is tudni fogja o is ha veled jobban erzi magat.A nyomulassal el is ijesztheted,vagy szerezhetsz egy szep kis monoklit a baratjatol:D

Drukkolok neked:)

2015. márc. 14. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív komentet :) Nem ismerem a barátját mert nem idevalósi és csak hétvégente találkoznak szóval remélem van esélyem :D
2015. márc. 14. 18:57
 5/5 jaydee ***** válasza:
mióta kivánunk sok sikert valakinek, aki egy kapcsolatot készűl elrontani? ennyire ódivatú már az erkölcsösség és az egyenesség? ha már ekkora egy tirpák szar vagy, legyél annyira férfi, hogy nem szövögeted a terveket, meg aknázod alá a dolgot, hanem tudtára adod, hogy már pedig ő neked kell. ekkor vagy szakít a palijával, vagy elutasít, te pedig békénhagyod, amíg nem lesz szingli. ennek legrosszabb esetben így kéne működnie.
2015. márc. 15. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!