Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mir tegyek, hogy a legjobb...

Mir tegyek, hogy a legjobb barátnőm többé ne tudjon lehúzni a lustaságával?

Figyelt kérdés

Eléggé lusta és motiválatlan, nem foglalkozik a jövővel. Azt vettem észre, hogy mellette én is ilyenné váltam, pedig általában elég ambíziózus vagyok, tudom, mit akarok elérni az életben, és teszek is érte, amióta azonban vele barátkozok, csak elvagyok, mint hal a vízben.

Szerintetek nem kéne vele barátkoznom? Vagy én motiváljam őt? Nem nagyon érdekli semmi a párkapcsolatán kívül.

2015. márc. 14. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy nem kéne vele barátkoznod ha szereted, hanem inkább motiváld te, de ha változást akarsz elérni akkor mindekét személynek változtatnia kell valamin
2015. márc. 14. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdemesebb olyan emberekkel barátkozni, akik szintén motiváltak, céljaik vannak. Szép dolog a barátság, de tényleg nagyon vissza tudja húzni az embert.
2015. márc. 14. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te is olyan vagy mint ő.

Mert ha annyira motivált lennél akkor nem hagynád,hogy ő lehuzzon.

Barátkozzni lehet vele,de az élet stilusát nem kell követni.

A legnagyobb motiváció az lenne,ha csinálnád amit szeretnél és ő láttná.

De arra is gondolhatnál,hogy lehet őt egy boldog kappcsolat kualakítása motiválja...gyereket szeretne vagy ilyesmi.

Nem vagyunk egyformák.

2015. márc. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!