Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátaim, antiszoc...

Nincsenek barátaim, antiszoc vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen senkivel sem találom a közös hangot, mindenkiben találok valami idegesítőt.. Mármint az osztályomon belül. Valaki nyávog, valakinek idegesítő a hangja, valaki buta... És én igyekszem alkalmazkodni, és néhány hétig el-el nevetgélek emberekkel, de eljutok oda, hogy "áá inkább nem", és kerülöm őket.. tudom, bennem van a hiba, de egyszerűen idegesít az összes ember, aki napi szinten körbevesz.. :(
2015. márc. 12. 16:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok.. Nincsenek barátaim, senki az ég világon nem érdeklődött irántam soha, még volt barátnőm is hanyagolt elég gyakran, próbálkoztam barátkozni, nem sikerült, és mivel régen sokat lettem szivatva, kihasználva, már úgy vagyok vele hogy nekem jó a négy fal között, az embereket leszarom, mikor munkába vagyok, beszélgetek egy keveset a kollégákkal, és annyi. Volt hogy nem jól éreztem magam emiatt hogy nekem se barátom se haverom nincs, de már úgy vagyok vele, hogy jó ez így nekem. Próbáltam változtatni, nem ment mindig én maradtam alul akármit tettem.
2015. ápr. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!