Segítség! Nincsenek barátaim! Ez hatékony megoldás, Szerintetek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,nincsenek barátaim,volt egy legjobb barátnőm de összevesztünk bizonyos dolgok miatt. A költözésen gondolkodtam mondjuk ha találnék munkát Nagy Britanniába, kiköltöznék egy időre. Találhatok ilyen új környezetbe barátokat? Elegem van2015. febr. 13. 19:47
1/6 anonim válasza:
Most is találhatnál, ismerkedhetnél, csak energiát kell beleölni. Ettől függetlenül kipróbálhatod mi vár a briteknél, legalább találkozol egy másik kultúrával, más gondolkodással, légkörrel, közben kitisztítod a fejed és tisztábban látod a világot.
Viszont ahogy mondani szokták, a problémákat magunkkal cipeljük, bárhova rohanunk. Szóval ha nem csak görcsös ismerkedés a cél, hanem többek között a fent említettek is, akkor megpróbálhatod, enélkül viszont viszed a frusztrációd, gondjaid oda is.
2/6 anonim válasza:
Hát ha csak azért akarsz kimenni, hogy barátokat szerezz, annak semmi értelme. Gondolom ott, ahol laksz, ott is tudnál ismerkedni, meg tudnál ismerni csomó új embert, Angliában miben lenne más? A nyelv miatt még főleg hátrányban is lennél, legalább is ha nem beszélsz felsőfokon vagy anyanyelvi szinten angolul elég nehézkes lesz komolyabb dolgokról beszélgetni.
3/6 viktorvarga válasza:
ha itt nincs akkor ottsem lessz.fogj egy faszit és majd az elboldogít egy darabig
4/6 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék veled ha gondolod 21/F :)
5/6 anonim válasza:
a probléma megmaradna akkor is, magadban kellene rendet tenned
6/6 anonim válasza:
Persze, találhatsz új barátokat. De ne ez legyen a célod, ha kimész. Inkább az, hogy megismerj egy másik kultúrát vagy megtanulj jól angolul. De igaza van a többieknek, legelőször magadban kell rendet csinálnod, mert kint is görcsös és frusztrált leszel, és ugyanúgy nem találsz majd barátokat, mintha itt maradnál... persze itt is találhatsz barátokat, szerintem ez nem országfüggő dolog, hanem az, hogy minden ember szívesebben barátkozik vidám emberekkel, mint olyanokkal, akik állandóan feszültek... szóval szerintem a feszültség miatt nem találsz barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!