Mit kellene tennem hogy a barátnőm észhez térjen?
2 hónapja lett vége a 3,5 éves kapcsolatának. Folyton csalta az exét, az exnek pedig viszonya volt az utolsó fél évben, amiből szerelem lett.
A barátnőm elkezdett összejárni egy közös ismerősünkkel. Jól érezték magukat együtt de egyik sem akart kapcsolatot. Persze a FB-ra kerültek fel közös képek...
Az exe megfenyegette az újat, erre az új "szakított" vele. A vállamon sírt. Megbeszélték, kibékültek.
Megint "szakítottak", nem tudom miért. Újra a vállamon sírt, majd újra kibékültek.
A legutóbbi összeveszéskor az új tiltotta is FB-n (23 éves nőről és 32 éves ffiről beszélünk).
A barátnőm megfogadta, hogy többet nem is beszél az újjal.
Szombaton felhívtam, jöjjön át este dumálni, iszogatni, filmet nézni. (hétköznap egyikünk sem ér rá)
Ja, ő nem ér rá, mert megy az újhoz...mert kibékültek.
Azt mondta, majd 2-3 hét múlva hétvégén leülünk dumálni. Kiakadtam. 3 háznyira lakik, de nem ér rá hétvégén, csak majd akkor ha az új épp elmegy a városból hétvégére.
A történtek után mesélni akart a hétvégéről, meg az újról. Közöltem, hogy nem akarok tudni semmit. Nem érdekel hányszor alázza meg magát. (részletekbe ne menjünk bele, az új több vasat tart a tűzben...)
Biztosan bunkó voltam, de megbántva érzem magam. Amikor kellett neki egy váll amin kisíratja magát, ott voltam.
Gondoltam felvidítom, de ő azzal a pasival tölti az estét/éjszakát aki csak kihasználja.
Apukám (és a párom is), erre csak annyit mondtak, ha egy nőnek viszket...arra a boros-kóla nem jó.
Apád és a párod nem szimpatikus. De nem ez volt a kérdés.
Ha szerelmes (márpedig ebből erre következtetek), akkor nincs min csodálkozni. A szerelem hülyét csinál az emberekből. Csak nagyon kevesen tudják egyensúlyba tartani a párkapcsolat-barátok mérleget - a barátnődnek ez nem megy. Szerintem beszéld meg vele, hogy ez így neked nem jó, de ne adj neki ultimátumot. Talán észhez tér. Ha nem... hát, akkor ne kínozd magad tovább.
Engem az zavar, hogy a barátnője helyett olyan emberrel tölti az időt, aki fájdalmat okoz neki.
(Gondolhatod, hogy a szombat estét nem magányosan töltöttem, hanem a párommal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!