Okos lány miért barátkozik egy olyan sötét lánnyal, mint az éjszaka?
Figyelt kérdés
a legjobb barátnője, nem értem, vagy ő is buta? madarat tolláról...?2015. márc. 7. 11:28
11/15 A kérdező kommentje:
nem én pontoztalak le, sőt senkit, lehet, hogy most rosszabbul tudod a dolgot?
2015. márc. 7. 13:02
12/15 anonim válasza:
Miért ne barátkozhatna akivel akar? NEKED mi közöd az ő baráti kapcsolataihoz?
Én se vagyok a legjobb tanuló, sőt, egyáltalán nem vagyok az, és az egyik legjobb barátnőm az osztály legjobb tanulója. Nyilván nem a tanulásról beszélgetünk hanem.arról amiben kőzösek vagyunk, gondolom ők is. Ne szólj bele. Hadd barátkozzon szép és csúnya, kövér és dovány, és ugyebár okos ès buta. Nyilván ök másban értenek egyet. Ennyi.
13/15 A kérdező kommentje:
valaki nagyon magára vette a dolgokat, nyugodjál meg, attól majd megnyugszol, nem szóltam bele senki életébe, mindenkinek szabad döntése van, minden ember szabadon lehet hülye
2015. márc. 7. 14:53
15/15 anonim válasza:
Milyen nagykönyvben van megirva, hogy okosak csak okosakkal barátkozhatnak, buták meg csak más butákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!