Új haverokat kéne szereznem?
En is ilyen voltam regebben, csak lanyban. Szeretek segiteni az embereknek, meghallgatom oket es persze mindig megtalaltak a panaszkodos emberek. De az evek alatt belefaradtam, hogy ha esetleg probalok tanacsot adni, hogy valtoztatni kellene, akkor suket fulekre talal a mondandom.
Ezt megelegeltem es kizartam az ilyen embereket az eletembol. Nem vagyok hajlando olyan emberek tarsasagaban lenni, aki csak lehuz.
Ezt tudom tanacsolni neked is.
Emberfuggo, de en inkabb egyedul vagyok, mint energiavámpirokkal.
Biztos találsz hasonló barátot, mint amilyen te vagy. A vidám, humoros egyéneket szeretik az emberek.
Teljesen egyet értek az első válaszolóval. Nem szabad olyan emberekkel lenni akik lehúznak.
Pár évvel ezelőtt sok ismerőssel tartottam a kapcsolatot, de be kellett látnom, hogy rossz hatással vannak rá. Ma már egy kezemen meg tudom számolni azokat az ismerősöket haverokat akikkel folyamatosan tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!