Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Új haverokat kéne szereznem?

Új haverokat kéne szereznem?

Figyelt kérdés
van egy haverom, már ezer éve. Jóban vagyunk, de mostanában vettem észre, hogy lehúz. Nem csinál mást, csak másokat kritizál, pletykál ki, vagy nekem nyávog a saját bajairól. Van hogy beszélünk neten, köszönés nélkül már azzal kezdi, ami az aktuális nyávognivalója. Persze azt se kérdezi meg hogy vagyok. Úgy agyok vele, hogy nem terhelem a másik felet a nyávogásommal, max ha kérdezi elmondom egyszer, kitárgyaljuk, kész. Nem pedig minden második nap a nyávogással indítok...nyilván segítek, de egy fokon túl fárasztó, hogy mindig én hallgatom.... Amikor összefutunk mást sem hallgatok csak hogy ugyan azon nyávog, mint egy hete. Találkozni sincs kedvem vele. A poén hogy neki sok barátja van...nekem nyávog csak? Sajnos nekem most nincs más haverom, régebben voltunk 3 man de ma egyedül vagyok. Próbálkozom, de mindig csak arra vagyok jó hogy másoknak segítsek, vagy elmondják mi bajuk van, ennyi.... Ha meg akár fél órára összefutnék valakivel, erőszakoskodnom kell. Pedig szeretem az embereket, humoros vagyok, vidám és azt mondják jó velem lenni...nem értem 23/f
2015. márc. 4. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:

En is ilyen voltam regebben, csak lanyban. Szeretek segiteni az embereknek, meghallgatom oket es persze mindig megtalaltak a panaszkodos emberek. De az evek alatt belefaradtam, hogy ha esetleg probalok tanacsot adni, hogy valtoztatni kellene, akkor suket fulekre talal a mondandom.

Ezt megelegeltem es kizartam az ilyen embereket az eletembol. Nem vagyok hajlando olyan emberek tarsasagaban lenni, aki csak lehuz.

Ezt tudom tanacsolni neked is.

2015. márc. 4. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
kezd zavarni, csakhát az ember inkább van valakivel, mint egyedül. Nehéz lesz, de ezek szerint nem lehetetlen.
2015. márc. 4. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Emberfuggo, de en inkabb egyedul vagyok, mint energiavámpirokkal.

Biztos találsz hasonló barátot, mint amilyen te vagy. A vidám, humoros egyéneket szeretik az emberek.

2015. márc. 4. 19:32
 4/6 Nemdetalánbiztos ***** válasza:

Teljesen egyet értek az első válaszolóval. Nem szabad olyan emberekkel lenni akik lehúznak.

Pár évvel ezelőtt sok ismerőssel tartottam a kapcsolatot, de be kellett látnom, hogy rossz hatással vannak rá. Ma már egy kezemen meg tudom számolni azokat az ismerősöket haverokat akikkel folyamatosan tartom a kapcsolatot.

2015. márc. 4. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
hu micsoda felemelő egy ilyen ember társasága
2015. márc. 5. 01:20
 6/6 A kérdező kommentje:
nyugi a közös társaságunkban ahova nagyon ritkán járok, mert sz*rul érzem magam, 1-2 ember megrekedt a középiskolás szintű egymás oltogatásánál. De csak engem... milyen a hajam, milyen a ruhám, ha felállok a fotelből, ha leülök stb...inkább egyedül otthon fetrengek
2015. márc. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!