Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudok szerezni amerikai...

Hol tudok szerezni amerikai haverokat akikkel tudok beszélni?

Figyelt kérdés

Nyelvtanulás céljából.

+ti leírhatjátok, hogy mit csináljak hogy tanuljam a nyelvet de élvezzem is közben :)

pl angolul film sorozat stb :)

De a fő kérdésre válaszoljatok ha tudtok légyszi nagyon fontos lenne! Komoly válaszokat ha lehet :)

2014. nov. 6. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

én pl régen nem voltam jó angolból elkezdtem szerepjátékozni (nem fantasy hanem valósághű) és ott nagyon sokat tanultam a mindennapi dolgokról...

szóval a játékokban elég sokat ismerhetsz meg...nem wow meg ilyenekre gondolok mert ott játékra vonatkozó dolgokat mondanak általában...pl GTA SA-MP...

játékközben az a legviccesebb, hogy észre sem veszed, hogy milyen gyorsan tanulsz és jönnek majd simán a szövegek...az eleje lehet nehéz lesz ha nem megy jól...de később menni fog...akár írásban akár TS/Skypeon is beszélhettek...

2014. nov. 6. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az amerikai barát dolog nem igazán működik már, kicsit túlságosan kitágult már a világ és beindult a mobilitás ehhez. Cserébe rengeteg ösztöndíjprogram van amerikába és rengeteg más országba, 1-2-5 hetes képzésen, 4-6 hónapos munkák, nyári táboroztatás, konferenciák, stb. Ezeket mind-mind 16-24 korosztálynak lőtték be, én a fél világot beutaztam ilyesmikkel.
2014. nov. 6. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 2. írhatok egy üzenetet, elmagyaráznál 1-2 dolgot?
2014. nov. 6. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
interpals még mindég működik
2014. nov. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!