Félek a barátnőmtől! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__6..
Ezt a kérdést én írtam ki, de azóta súlyosabb lett a helyzet. Ugye a kérdésben említettem, hogy nem beszélek vele, de mostmár egy cseppet sem kedves. Megfenyegetett, ha nem barátkozok vele akkor elmondja a titkaimat mindenkinek. Egyszerűen szánalmasnak érzem magam amiért ilyen megfenyegethető vagyok :( Már enni, aludni sem bírok. Persze nekem senki nem hisz, mivel hogy ő olyan "kedves" meg naív, biztos nem csinálja ezt. Már nem csak azért utálnak mert vele vagyok, hanem azért is mert hogy még én vagyok hazug. A szüleimnek nem szeretnék szólni, mert ahogy őket ismerem, biztos nagy jelenetet rendeznének az iskolában, amit nagyon nem akarok.
2015. márc. 2. 15:50
11/11 anonim válasza:
Kapd el az utcán és szólj neki, hogy álljon le. Ha folytatja kapd el mégegyszer és verd meg. Abból mindig tanulnak. Ha lány vagy szólj egy fiú barátodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!