Népszerűbb emberek! Hogyan kell jól barátkozni?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek több barátja is van. Mi az, amitől valaki érdekes lesz a szemetekben? Hogyan közelítetek mg idegen embereket, hogy aztán barátság alakuljon ki? Azt vettem észre, hogy van, amikor semmi se jut eszembe, vagy szimplán nem is érdekel a másik. Ez normális? Sok barátot szeretnék amúgy. Hozzám ritkán közelítenek, eddig mindig én próbálkoztam. Inkább kevesebb sikerrel. Tanácsokat várok.:)2015. márc. 1. 22:45
1/4 anonim válasza:
Eleg pozitiv dolog, ha valaki tud vagy legalabb probal beszelgetni, de persze nem nyomulos stilusban. Mivel nagyon kozvetlen szemely vagyok, nekem mindegy a helyszin, de annak, aki nem, szerintem olyan helyen lehetne, mint peldaul egy edzesen. Ha sportolsz valamit es feltehetoen jo vagy benne, akkor segithetsz egy uj embernek, akkor beszelgettek, es kialakulhat egy kolcsonos szimpatia. Baratkozhatnal az osztalytarsaiddal. Ha van olyan, aki kicsit 'nagymeno', de az a normalisabb fajta, akkor vele is megprobalhatod, mert tapasztalataim szerint az esetek 80-85%-aban ok is jofejek es rendesek.
Nem tudom, h segitettem-e, de azert remelem. :) Hajra! :)
Ui.: bocsi az ekezethianyert. :D
2/4 anonim válasza:
nem tudom hogy mennyi idős vagy de én úgy szereztem sok barátot hogy új osztályba kerültem és odamentem pár emberhez beszélgetni "szia mizu?" "mi volt a házi?" stb.. Aztán többet beszélgetünk ők is odajöttek hozzám beszélgetni pozitívnak kell lenni (humor is sokat számít csak ne legyen erőltetett) meg add önmagadat és ne izgulj hogy mit gondolnak mások légy közvetlen.
3/4 anonim válasza:
A barátságot nem lehet kiharcolni,vagy kiérdemelni.Az igaz barátság csak ugy jön magától.Nekem van olyan barátom aki ma már szinte testvérként hozzám tartozik,pedig gyerek korunkban kifejezetten utáltuk egymást.Te is találni fogsz ilyet.Ne eröltesd görcsösen!Gondolj arra mi a kedvenc idötöltésed,hobbid,és probálj ilyen körökben mozogni.
4/4 anonim válasza:
legyél őrült, bármilyen közhelyes is. néha meg szoktam ereszteni egy két csípősebb megjegyzést, egy két jó poént, néha meg csak úgy elkezdtek énekelni, vagy ugrálni. az osztály idiótája vagyok, de élvezem és mindenki szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!