Szerintetek rossz, hogy ilyen vagy?
Elég hosszú lesz ezért előre elnézést kérek.
Igazából nem nagyon vannak már barátaim. Minden úgy kezdödött hogy a legjobb barátnőm elárult. Azóta nehezen bizok meg másokban. Igazából mindig is más voltam mint a többiek, nehezen barátkoztam mindig a saját álomvilágomban éltem. Ne szeretek bulizni, inni mint a korombeli fiúk/lányok szerintem szánalmas ammit ők csinálnak. De persze nem itélem el őket az ő életük. Inkább olvasok vagy az állataimmal vagyok, ha választhatok inkább az állatokat mint az embereket. Most vagyok elsős a gimibe sok osztálytársam mondja, hogy jaj milyen vagyok hogy nem iszok meg nem járok bulizni. Szerintük ezért nincsenek barátaim, de ha ez az ára hogy barátaim legyenek akkor inkább nincs rájuk szükségem. Ne azért szeressenek mert megjátszom magam, hanem olyannak amilyen vagyok.:) Az egyetlen igazi barátom sajnos elköltözött, de vele szerencsére minden nap beszélek. Kérlek ne irjatok bunko kommenteket és mielött irná valaki nem nem vagyok szomorú meg semmi szeretem az életem a testvérem és a családom szerencsére mindig velem van.:) Szerintetek is gáz hogy ilyen vagyok? 16/L
Elnézés komolyan én vagyok csak ilyen béna hogy elirom a címet. Nagyon sajnálom.:)
Szerintetek rossz, hogy ilyen vagyok?** A hibákért elnézést!.:)
Uhhh, detto ez van velem is...
Egyszer becsapott a baratom, azota tavolsagtartobb vagyok. :/ 13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!