Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok abba akibe nem akarok. ( Nem tudom elfelejteni.)(kérlek segitsetek)2015. febr. 25. 21:16
1/6 anonim válasza:
Ismerős:( sokat nem tehetsz ellene, de mennyi idős vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
14.
2015. febr. 25. 21:22
4/6 anonim válasza:
jajj ne gondolj semmi rosszra, én is 14 vagyok
6/6 anonim válasza:
Rengeteg módszer van arra hogy enyhítsd iránta az érzelmeid ezekből a legközismertebbek az hogy lekötöd magad más dolgokkal,Pozitívan állsz hozzá ehhez a helyzethez (nehéz elmagyarázni és hosszú lenne) vagy keresel máa valakit aki talán érdemes is lesz arra hogy belészeress vagy ha ezek nem váltak be akkor ugorjunk az orvosi rovatra Esetleg kezdj el szedni Antidepresszánst (elvileg csökkenti a dopamin szintet) legvégső megoldásként pedig azt mondom hogy az idő a legjobb gyógyír bár az igaz szerelem lappangási ideje 1-1,8 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!