Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sos! Mit tanacsoltok? Egy...

Sos! Mit tanacsoltok? Egy baratnomrol van szo.

Figyelt kérdés

van egy nagyon jo baratnom es eleg nehez idoszak volt nekem az elmult ev, o mindig mellettem volt, segitett, tamogatott, meghallgatott. Hihetetlenul sokat koszonhetek neki. Mondtam is, hogy sose fogom tudni neki viszonozni, o meg mondta, hogy biztos lesz olyan, hogy o lesz padlon es neki lesz szuksege ram. Most tobb mint 4 ev utan szakitott a baratjaval. Tudom eleg gaz, hogy itt kerek tanacsot, de annyira aterzem a helyzetet es ugy szeretnek neki segiteni. Szoval, hogy tudnek neki a legjobban segiteni? Holnap felhivom, hogy megkerdezzem, hogy hogy van?! De megis mit tudnek neki mondani? Nem lenne jobb ha szemelyesen lennek ott mellette? O olyan, hogy mindig azt mutatja, hogy egyedul is meg tud oldani barmit, es azt fogja mondani, hogy egyedul szeretne lenni es, hogy jol van. Regebben mikor rossz passzba volt, akkor is ez volt, de nem nem hagytam es kesobb mondta is, hogy igazabol szuksege volt arra, hogy valaki mellette legyen es eszmeletlenul jol esett neki. Szoval most is mi lenne a jobb? Ha azert is atmennek hozza vagy rabeszelnem egy talalkozora vagy ha hagynam ha azt keri?,

Amugy sokat talalkozunk csak ilyenkor bezarkozik es nem, hogy nem hiv sehova meg csak el se jon ha hivom. Nagyon koszonom a segitsegetek!!

2015. febr. 6. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el hozzá egy adag jó csokis sütivel/üveg borral (nem tudom, hány évesek vagytok)/pizzával, és hagyd, hogy elmondja, ha mondani szeretne valamit. Ha meg nem, akkor csak ültök és esztek. :) Legalább érzi, hogy nincs egyedül. Akár vihetsz valami cseppet sem romantikus filmet (vagy sírósan romantikusat), stílusfüggő.
2015. febr. 6. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
1 válaszolóval teljesen egyetértek. Még annyi, hogy szerintem sokszor elég ha csak mellette vagy, nem kell mondani semmit, csak meghallgatni és mellette lenni, ilyenkor a legrosszabb egyedül lenni. Szerencsések vagyok, hogy ilyen jó barátnők vagyok.
2015. febr. 6. 01:03
 3/6 anonim válasza:

Igen igen! :)

Feltétlenül menj el hozzá..

Én is ilyen vagyok,én sem szeretek megkérni senkit,hogy legyen mellettem ha bajom van,inkább ahogy mondod,megoldom egyedül. Pedig mindenkinek jól esik,ha valaki van mellette.

2015. febr. 6. 01:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább kérdezd meg mit szeretne, nem mindenki akar társaságot, ha szarul van.
2015. febr. 6. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá, vigyáél vmi rágcsát amit szeret és beszélgessetek. Ilyenkor a megértés együttérzés a fontos, nem tanácsokra van szüksége, csak hogy mellette legyenek.
2015. febr. 6. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Beszeltunk, de nem tul sokat,(nem szeretne beszelni meg rola) elmondtam neki, hogy szamithat ram es, hogy mellette vagyok. Megkoszonte es azt mondta, hogy majd keresni fog!

Ugyhogy szerintem adok meg neki idot:)

2015. febr. 6. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!