Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm."

Pl. megkérem rá, hogy osszon nekem wifit, de nem oszt, azzal az indokkal hogy le fog merülni, de aztán látom hogy szinte teljesen fel van töltve a telefonja. Olyanokat mond, hogy "olyan jókat lehet nevetni rajtad" meg hogy te úgy nézel ki mint x... egy csúnya figurára gondolt.

Mondok valamit és kinevet. Kérdezek tőle valamit és nem válaszol. Megkérdezem még egyszer, ide se néz. Jóba van azzal akit én gyűlölök, és előttem beszélget vele fb-on.

És ő azt mondja, hogy én vagyok a "legjobb barátnője".

Velem van a gond?

Amikor senki nem viselkedik így velem, és nem is viselkedett soha.

2015. febr. 25. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem nevezném barátnak nem a wifi megosztásának megtagadása miatt, hanem amiatt, ahogy veled bánik. Szerintem elszórakoznak azzal a csajjal, akivel rosszban vagytok, hogy milyen jó beléd törölni a lábát meg hogyan alázzon meg.
2015. febr. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!