Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most tényleg én vagyok a bunkó?

Most tényleg én vagyok a bunkó?

Figyelt kérdés
Alapítványi iskolába járok, itt nem veszik szigorúan a hiányzást, a lényeg, hogy fizesd a tandíjat. Az egyik barátnőm aki egyben az osztálytársam ezt ki is használja, havonta egyszer-kétszer beesik az iskolába. Na már most pénteken nem lesz tanítás, mert mennek a tanárok továbbképzésre, de a barátnőm felvetette, hogy mindenképpen menjünk be a városba, mert neki nem hiszik el otthon, hogy nem lesz tanítás. Mondtam, hogy menjen be, de én nem fogok, örülök, hogy nem kell 5:30-kor felkelnem, pláne ilyen rossz időben, erre megsértődött, hogy rám nem lehet számítani, milyen barát vagyok én. Arról nem tehetek, hogy ő soha nem jár be és a szülei már nem hisznek neki. Én pihenni akarok, ha már egyszer nem lesz iskola.

2015. febr. 25. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy bunkó. Ő a gyökér, hogy nem jár be, kiváncsi vagyok, hogy hogy fog leérettségizni.
2015. febr. 25. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg sehogy, mert félévkor is megbukott majdnem mindenből. Ez már a 3. iskola ahova jár. Járt diákmunkára is kemény 2 napot.
2015. febr. 25. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem is értem ilyen lánnyal miért foglalkozol, vagy miért tartod barátnőnek.
2015. febr. 25. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy bunkó! Ha tényleg a barátod lenne simán megértené hogy neked ehhez most nincs kedved.

Nincs más barátnője ennek a lánynak, hogy vele Menjen el, hátha másnak lenne kedve hozzá?

2015. febr. 25. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ha objektíven végiggondolod, remélem, te magad is látod, hogy itt ő az önző bunkó, aki azt hiszi, körülötte forog a világ.

Hogy te milyen barát vagy? Biztos nagyszerű, megbízható, valódi barát, hiszen még tök egyértelmű helyzetben is lelkizel. Vele ellentétben.

2015. febr. 25. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul hétfőnként a 3. és 4. óránk lyukas. Olyankor mindig mondom neki, hogy menjünk a városba Plázázni, enni stb, de olyankor nincs kedve, de amint becsengetnek 5. órára egyből feláll, hogy na akkor menjünk...
2015. febr. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!