Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek elmondjam? Vagy...

Szerintetek elmondjam? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek volt egy pasija aki 17 éves de szakított a barátnőmmel(nem viselte olyan jól de beletörődött)és most már boldog párkapcsolatban van és ennek én is nagyon örülök.csak az a baj hogy az exe egy buliban kikezdett velem ölelgetett, elkezdett puszilgatni és hátulról megölelt hogy úgy táncoljunk(nem volt részeg).de én nem engedtem neki meg eltoltam magamtól.de most nem tudom mit csináljak mert nem akarom hogy ezen rágódjon vagy hogy boldogtalan legyen.15/L

2015. febr. 17. 18:45
 1/4 anonim válasza:

Ha nem hagytad akkor nem lesz baj...ha nem történt semmi ne rágódj rajta szerintem

de a barátnőd ott volt??

2015. febr. 17. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
hát megpuszilt mert hirtelen jött és nem láttam,de próbáltam megmondani neki hogy ne csináljon semmit. a barátnőm szerencsére máshol volt és nem látta.
2015. febr. 17. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mar ne haragudj, de miert bankodna az exe miatt, foleg, ha mar uj pasija is van? Nem ertem mi koze az ex viselkedesenek a baratnodhoz. A baratnod mar szakitott vele, de gondolod, hogy elete vegeig azt fogja lesni mikor csajozik a volt baratja es majd sir utanna? Sokat kell meg tanulnod az eletrol....
2015. febr. 17. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szakítottak, akkor ne vizslassák már egymást! És főleg a barátaik ne csináljanak már külön álproblémákat ebből a régebbi és már befejeződött kapcsolat gondolatban továbbfűzéséből.
2015. febr. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!