Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szoktassam le erről a...

Hogyan szoktassam le erről a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm, évfolyamtársak vagyunk. Az osztályában a fiúk sokszor fogdossák a lányokat, amik ellen a lányok persze tesznek is valamit, de az én barátnőm nem. Ő konkrétan élvezzi ha fogdossák! Már észrevettem, hogy mindig olyan pólót vesz fel amiben az egész melle kivan, és ezt a fiúk vagy erőteljesen bámulják vagy jól megmarkolják. Olyan vékony cicanacit vesz fel, hogy szinte teljesen bevág neki. Ha farmer van rajta, az is olyan hogy úgy belehúzza a derekát, hogy ha háttal áll, akkor csak a fenekét lehet észrevenni. Szünetekben ha látja hogy csak a fiúk vannak bent a teremben, akkor direkt bemegy oda. Ezt persze minden fiú kihasználja, és ott fogdossák ahol csak lehet. Ez kicsit rosszul esik nekem, mert így minden fiú csak őt nézi, én meg mintha ott sem lennék. És nem akarom, hogy a barátnőm *elkurvuljon*. Mit tehetek ez ellen?

14/L

2015. febr. 16. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked semmit. Nem lennék a szülők helyében.
2015. febr. 16. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Majd észbe kap - bár, akkor már késő lesz, nem fogja tudni leállítani őket. De így járt, magának főzte...
2015. febr. 16. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
És akkor így mondják rá a fiúk, hogy "Jó csaj!". Hát ja, mert ha egy lány nem teszi ki mindenét, akkor az már nem is jó csaj, mi? ...
2015. febr. 16. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Szóval végülis féltékeny vagy arra, hogy téged nem vesznek észre a srácok.

Neked olyanok figyelme hiányzik, akik egy darab húsnak néznek?

2015. febr. 16. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem a féltékenykedésről van szó ...

Csupán zavar, hogy ezt csinálja a barátnőm.

2015. febr. 16. 18:17
 6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy te nem csíped a ku.vákat,és ha így folytatja valaki jól megdugja,terhes lesz és az az ő hibája lesz :)
2015. febr. 25. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
ha szereti szereti. Majd leszokik róla. Ha megfigyeled ez felnőttkorra el szokott múlni:)
2015. febr. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!