Hogyan szoktassam le erről a barátnőmet?
Szóval van egy barátnőm, évfolyamtársak vagyunk. Az osztályában a fiúk sokszor fogdossák a lányokat, amik ellen a lányok persze tesznek is valamit, de az én barátnőm nem. Ő konkrétan élvezzi ha fogdossák! Már észrevettem, hogy mindig olyan pólót vesz fel amiben az egész melle kivan, és ezt a fiúk vagy erőteljesen bámulják vagy jól megmarkolják. Olyan vékony cicanacit vesz fel, hogy szinte teljesen bevág neki. Ha farmer van rajta, az is olyan hogy úgy belehúzza a derekát, hogy ha háttal áll, akkor csak a fenekét lehet észrevenni. Szünetekben ha látja hogy csak a fiúk vannak bent a teremben, akkor direkt bemegy oda. Ezt persze minden fiú kihasználja, és ott fogdossák ahol csak lehet. Ez kicsit rosszul esik nekem, mert így minden fiú csak őt nézi, én meg mintha ott sem lennék. És nem akarom, hogy a barátnőm *elkurvuljon*. Mit tehetek ez ellen?
14/L
Szóval végülis féltékeny vagy arra, hogy téged nem vesznek észre a srácok.
Neked olyanok figyelme hiányzik, akik egy darab húsnak néznek?
Nem a féltékenykedésről van szó ...
Csupán zavar, hogy ezt csinálja a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!