Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szoktassam le a barátnőme...

Hogy szoktassam le a barátnőmet a cigiről?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk már és olyan szeptember körül kezdett el cigizni. Én ezt nagyon nem díjazom, undorítónak találom ha egy lány cigizik főleg ilyen fiatalon ( 16 éves én 17 vagyok ) sokszor beszéltem már vele, és mindíg meg igérte hogy nem fog többet de sosem tartja be. Én nagyon nagyon nem akarom hogy cigizzen hogy szoktassam le rólla?
2015. jan. 14. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
ez még egyáltalán nem valódi dohányzás, divatcigizés mert kell a barinőkkel, a buliba, a pia mellé stb. gondolom a szülei pénzéből veszi ráadásul. amint 20-21éves vagy idősebb lesz, és kikerül a nagybetűs életbe, ahol a lazán cigire kidobott ezresekért neki kell majd megdolgoznia, akkor számíthatsz rá h leszokik.
2015. jan. 14. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Elolvastatod vele ezt:

[link]

2015. jan. 14. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 14. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:

A szülei biztos észrevették, de ezek szerint nem adtak neki 2 b*szott nagy pofont, amit normális szülő tenne....

Az én Barátnőm 8 évig cigizett, de mivel engem zavar, már a találkozásunkkor is megvonta magától a dohányt, miközben velem volt. Utána pedig le is szokott róla, leginkább mert szeretjük egymást és engem zavar a cigi, rendkívül igénytelen dolog, másrészt pedig mert négány éven belül Babát szeretnénk, harmadrészt pedig mert tanulmányaim révén eleget látok abból, hogy mit csinál a dohányzás által kiváltott tüdőrák az emberrel mindössze néhány hónap leforgása alatt. Ezt megmutatva neki sokkoló hatású volt.

De persze Ő már rég kinőtte a kis tini kort, már megjött az esze, mert 24 éves (én 22).

Szóval ha valóban szeret, akkor tegye le.

2015. jan. 15. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha neki nem megy te nem tudsz mit tenni. De addig is peobald meg elfogadni ot igy
2015. jan. 15. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is 1-2 pofont meg érdemelne a szüleitől. Arra hogy fogadjam el így ahogy van arra az a válaszom, hogy nem. A rossz belső tulajdonságait el fogadom mert szeretem. De az ilyen rossz szokásait mint a cigizés nem fogadom el, ugyanis én csak jót akarok neki a saját, és -bár tudom korai még erről beszélni- ha esetleg addig el jutunk a gyerekünk egészségére is befolyással lesz. Félreértés ne essen nem tervezünk gyereket de ha esetleg mégis addig jutnánk. Szóval én ezt a szokását nem tudom el fogadni. Szerintem neki kellene el fogadni azt, hogy undorítónak tartom, és nem tűröm el hogy cigizzen.
2015. jan. 16. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Adjál neki mást szívni ez annyira logikus! :D
2015. jan. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!