Hogy szoktassam le a barátnőmet a cigiről?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk már és olyan szeptember körül kezdett el cigizni. Én ezt nagyon nem díjazom, undorítónak találom ha egy lány cigizik főleg ilyen fiatalon ( 16 éves én 17 vagyok ) sokszor beszéltem már vele, és mindíg meg igérte hogy nem fog többet de sosem tartja be. Én nagyon nagyon nem akarom hogy cigizzen hogy szoktassam le rólla?2015. jan. 14. 21:23
1/7 anonim válasza:
ez még egyáltalán nem valódi dohányzás, divatcigizés mert kell a barinőkkel, a buliba, a pia mellé stb. gondolom a szülei pénzéből veszi ráadásul. amint 20-21éves vagy idősebb lesz, és kikerül a nagybetűs életbe, ahol a lazán cigire kidobott ezresekért neki kell majd megdolgoznia, akkor számíthatsz rá h leszokik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 14. 22:00
4/7 anonim válasza:
A szülei biztos észrevették, de ezek szerint nem adtak neki 2 b*szott nagy pofont, amit normális szülő tenne....
Az én Barátnőm 8 évig cigizett, de mivel engem zavar, már a találkozásunkkor is megvonta magától a dohányt, miközben velem volt. Utána pedig le is szokott róla, leginkább mert szeretjük egymást és engem zavar a cigi, rendkívül igénytelen dolog, másrészt pedig mert négány éven belül Babát szeretnénk, harmadrészt pedig mert tanulmányaim révén eleget látok abból, hogy mit csinál a dohányzás által kiváltott tüdőrák az emberrel mindössze néhány hónap leforgása alatt. Ezt megmutatva neki sokkoló hatású volt.
De persze Ő már rég kinőtte a kis tini kort, már megjött az esze, mert 24 éves (én 22).
Szóval ha valóban szeret, akkor tegye le.
5/7 anonim válasza:
Ha neki nem megy te nem tudsz mit tenni. De addig is peobald meg elfogadni ot igy
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is 1-2 pofont meg érdemelne a szüleitől. Arra hogy fogadjam el így ahogy van arra az a válaszom, hogy nem. A rossz belső tulajdonságait el fogadom mert szeretem. De az ilyen rossz szokásait mint a cigizés nem fogadom el, ugyanis én csak jót akarok neki a saját, és -bár tudom korai még erről beszélni- ha esetleg addig el jutunk a gyerekünk egészségére is befolyással lesz. Félreértés ne essen nem tervezünk gyereket de ha esetleg mégis addig jutnánk. Szóval én ezt a szokását nem tudom el fogadni. Szerintem neki kellene el fogadni azt, hogy undorítónak tartom, és nem tűröm el hogy cigizzen.
2015. jan. 16. 18:39
7/7 anonim válasza:
Adjál neki mást szívni ez annyira logikus! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!