Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a teendő, ha rájöttem,...

Mi a teendő, ha rájöttem, hogy a barátaim nem is barátok?

Figyelt kérdés
Kibeszélnek a hátam mögött és koloncnak tartanak csak. Nemrég szembesültem csak ezzel, hogy nem is tartanak rám egyáltalán igényt, nem bírnak, és egyedül maradtam. Lehet, ott szúrtam el, hogy megpróbáltam megfelelni nekik mindenben, ahelyett, hogy magamat adtam volna? Vagy egyszerűen csak nem ezzel a társasággal kellett volna próbálkoznom, hanem olyanokkal, akikkel több közös dolgom van?
2015. febr. 15. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd őket a francba, én az ilyeneket levegőnek nézem.
2015. febr. 15. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

A választ meg is adtad magadnak! :)

"Vagy egyszerűen csak nem ezzel a társasággal kellett volna próbálkoznom, hanem olyanokkal, akikkel több közös dolgom van." - Ott van a pont a végén! :) Igen!

2015. febr. 15. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Ha valódi barátokat akarsz, akkor ne játszd meg magad!

2. Aki nem valódi barát, azzal nem érdemes foglalkozni.

2015. febr. 15. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hagyd őket a francba!!

Keress olyanokat akik megérdemlik a barátságodat és ne felelj meg senkinek sem! Ha már meg kell felelned,megjátszanod magad az régen rossz.Hiszen a barátok előtt pont,hogy magadat kell,hogy add,mert ők elfogadnak,szeretnek úgy ahogy vagy.

2015. febr. 15. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. febr. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!