Ti értitek ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az osztályomba jár egy lány aki a barátnőm volt jófej és kedves, együtt jártunk általánosba is. Hetedikben hazudott elsőre nekem. Nem tünt fel, elhittem neki. De mostanában folyamatosan hazudozik méghozzá hatalmasakat. És olyan mintha nem is ebbe a világba élne. Pl.: Azt mondta S-est hord pedig legalább L-est.Neki az összes pasija messzire él tőle, mind dús gazdag. Ja és nem bírja a kockahasú pasikat.... Állandóan sajnáltatja magát, azt hiszi menő de ez soha nem jön össze neki. Nagyon lekezelően tud nézni és úgy visszabeszél, hogy köpni nyelni nem tudunk. Van egy barátnőm aki visszahúzódó, félénk és állandóan bántja szegényt. Ma csak a félénk barátnőm azt mondta neki, hogy nem birta kiolvasni az irodalmat amit küldött neki, ő pedig leszedte a fejét hogy mit képzel magáról ő rendesen küldte el persze mindenki előtt jó hangosan. Az osztályból senki se bírja, van egy barátnője aki mindent elhisz neki. Mi meg kiröhögjük. Abba bízunk, hogy megbukik. Ti szerintetek normális?2015. febr. 10. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni, majd észreveszi, hogy senki sem vevő a stylusára, ha majd az utolsó egy barátnője is elpártol majd tőle. Nem foglalkozzatok vele. Keresi önmagát, még nem találta meg, most épp rossz úton jár, majd talán megjön egyzser az esze. Ilyen mentalitással egy munkahelyről ki fogják utálni, remélem addigra megváltozik.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy addigra megváltozik. Próbálunk vele nem foglalkozni de nem veszi észre magát. Ha eltávolodunk tőle akkor jön utánunk.
2015. febr. 11. 17:30
3/3 Anonimuspuszmusz válasza:
A monika showban ennel erdekesebb dolgok tortentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!