Ti értitek ezt?
Engem is zavarnak az ilyenek. Erre van külön társkereső inkább használnák azt, de mostmár teszek rá.
Amúgy jók a címszavaid xDDD
Akkor meg minek vannak a társkereső oldalak? :D
Szerintem az ilyen emberek egy részének bárki jó lesz (mert végül is itt teljesen anonim vagy), csak találjon végre egy párt magának...
Nagyon nem ez a megfelelő hely a párkeresésre...
De végtére is ők tudják... Bárkivel összehozhatja őket itt a sors, akár még egy nem éppen jóindulatú illetővel is... (pedofilok :DD)
Mellesleg az oldal eredetileg nem is erre használatos, ha jól tudom, hanem hogy megtudd a feltett kérdésedre a választ, megoldást.
Szerintem tökmindegy, mindenhol vannak emberek, és az emberek emberekkel ismerkednek, akkor miért ne ragadnák meg az alkalmat?
Na jó, a kifejezetten barátnőt keresek kérdések nekem is hülyeségnek tűnnek. De leszarom. Vannak ennél fontosabb dolgaim.
Az ember igyekszik megragadni minden lehetőséget, így ezt is.
Sajnos nincsen külön oldal, ami barátkozással foglalkozna. Pedig lenne rá igény, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!