Ha két embernek hasonló a stílusa és az ízlése, akkor miért nem barátok?
Egyetemen van két csoporttársam,mindketten fiúk,ugyan olyan stílusuk van,ugyanolyan zenéket hallgatnak,mind a ketten,jó fejek és kedvesek,de nem barátok.Nagy ívből tesznek egymásra.Nem értem,hogy miért.
Én örülnék ha barátok lennének,mert én mindkét sráccal jóban vagyok.Azt meg mégsem mondhatom,hogy legyetek barátok,mert hasonló az ízlésetek.
Nem úgy hozta az élet...
Nagyban függ attól hogy hogy találkoznak és még egy csomó mindentől. Már nem tudom a film címét, de volt egy jelenet ahol két férfi akik gyerekkoruk óta rivalizáltak egymással a családjuk miatt és gyűlölték egymást egybe voltak zárva egy szobába és a biztos halált várták. És elkeseredettségükben felemlegették a régi dolgaikat. Végül megállapították hogyha nem lett volna az a sok most már feleslegesnek tűnő balhé meg minden akkor akár jó barátok is lehettek volna. Ha nem is ilyen extrém, de hasonló helyzetek lehetnek.
Nekem is van egy ismerősöm aki dobol és hasonló zenét és stílust kedvelünk. Hasonló filmeket nézünk és játékokkal játszunk. És ráadásul a bandába éppen dobost keresünk. Viszont vele annyira nem vagyunk oda egymásért. Barátok vagyunk, de inkább ilyen osztálytárs szinten. Egyszerűen nem bírunk eldumálgatni olyan jól egymással... Nem tudom, ez van :/
Két hasonló nem mindig jön jól ki,pont amiért hasonlítanak.Rivalizálnának sok mindenben.
"Két dudás nem fér meg egy Csárdában" mondás:)
Ellentétek vonzzák egymást,az szokott bejönni. Én pl hasonló emberekkel mint én nem tudnék lenni. Totál ellentéteim a barátaim,haverjaim is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!