Normális, ha nem szeretem mások barátait és nem szeretek barátkozni?
A legjobb barátnőmmel már alig találkozunk, többnyire mert mindig a barátaival törődik. Én nem ismerem őket, mégis utálom őket szívemből. Ő mindig azzal jön, hogy szereznem kéne nekem is... De nem akarok! Nem érti, hogy taszítanak a körülöttem lévő emberek és soha sem voltam az a "pacsi, barátok vagyunk" személyiség.
Normális, ha így állok ehhez az egész barátkozó témához?
Utálok sportolni, sőt kimenni is már a házból.
Féltem a legjobb barátnőm, hogy rossz társaságba kerül, bár igaz elég önző vagyok vele szembe. Nem akarom, hogy a barátaival legyen, csak azt, hogy velem, mert mindig amikor mással törődik engem teljesen elfelejt és fáj ha egyedül hagy. Ekkor jön elő, akkor szerezz több barátot téma. Nem képes megérteni, hogy nekem csak az ő figyelme kell, másé csak idegesít és az egyedüllét fájdalma érződik. Mindennap széttép a fájdalom szinte.
Szerintem a barátnőd akkor jár jól, ha menekül tőled.
Ki akarod őt sajátítani, ami valószínűleg nem lenne jó neki. Nem ilyen magának való, bezárkózott a legtöbb ember, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!