Sajnos nincsenek barátaim. Nem azért szeretnék barátokat, hogy dicsekedjek velük. Szeretnék egy barátnőt/barátot akivel megbeszélhetnék dolgokat. Tenni szeretnék ezellen. Ötletek hogy ismerkedhetnék? (BŐVEBBEN LENT)
Sziasztok!:)
Sosem voltak barátaim. Iskolában volt egy "barátnőm" de ő csak kihasznált, átvert. Általában fiúkkal jöttem ki, a lányok mindig átvertek.:// Egésznap itthon ülök videókat nézek, tanulok, unatkozom. Interneten beszélek néhány emberrel. De ők messze laknak.:c Velük sem tudok úgy megbeszélni dolgokat. Ismerőseim sincsenek akikkel beszélnék köszönő viszonyban sem vagyok senkivel.
Sokat sírok, sokszor vagyok szomorú emiatt. Szeretnék normális lány lenni. Nem tudom hogyan ismerkedhetnék.:( Iskola kilőve magántanuló vagyok, betegség(ek) miatt. Amugy sem jöttem ki jól az osztálytársaimmal.
A nullából kéne felépítenem valamit. Tudom hogy nem fog az ölembe hullani valaki barátsága, én sem vagyok az az eset aki odaszalad valakihez és "Szia! Leszünk barátok?"
Nem tudom mit tegyek, hova menjek hogy ismerkedhessek...:(
Esetleg ötletek? Hol ismerkedhetnék? Nem mehetek csak úgy valakihez oda. Valaki aki ugyan így volt de sikerült kilépnie ebből a szőrnyű dologból?
Nem sajnáltatni szeretném magam, remélem senkinek nem ez jött le ebből az egészből. Csak egy lány vagyok aki szeretne normális életet, ki szeretnék lépni ebből.
(Elnézést ha esetleg helyesírási hiba előfordult ebben a szövegben. Telefonról írok)
Köszönöm hogy végigolvastad!:))
További szép napot!:) 13/L
Én szívesen beszélgetek veled interneten, ha gondolod. Tudom, hogy jó lenne valaki, akivel nem csak interneten beszélsz :/ Nem tudom mennyit tudnék segíteni, de szeretnék.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!