Miért vannak gyilkos hajlamaim? Ne ítéljetek el!
*védjem
egyéb helyesírási problémákért elnézést telefonról írtam..
nekem apukám volt alkoholista, ami miatt már epilepsziás rohamok jöttek rá, egyszer-kétszer szemtanúja is voltam, egyik alkalommal, majdnem rám zuhant, de szerencsére be tudtam menekülni egy asztal alá, mind ez 4 évesen
sorra vesztettem a rokonaimat, ma már csak egy anyukám van
az apai ág teljesen kitagadott a családból
az általános 8 éve alatt a tanárok és a diákok ott rúgtak belém ahol csak tudtak, ennek köszönhetően az önbecsülésem lement a béka feneke alá
ezzel csak azt akarom mondani, nem csak neked vannak gondjaid, sőt, vannak olyanok, akik sokkal durvább dolgokat szenvednek el életük során (gyilkosság, erőszak, prostitúció, stb.)
kétségtelen, hogy nehéz életed lehet egy alkoholista anya mellett, de ez nem ad okot arra, hogy ilyen gondolatok megfogalmazódjanak benned
most hiába hisztizel, kiírtál egy kérdést, amire valószínűleg válaszokat akartál kapni, amiket meg is kaptál, csak gondolom nem azokat, amikre számítottál...
azt viszont nem várhatod el, hogy egy egészségesen gondolkodó ember elfogadja a beteg elméd kreálmányait
igenis sürgősen szükséged lenne egy jó pszichológusra, aki talán képes segíteni, ez pedig nem egyenlő a diliházzal...
ahogy már írtam, az egészben az a legszörnyebb, hogy fel sem fogod a gondolatodnak a súlyát
A téged ért traumák bőségesen elegendőek ahhoz, hogy ilyesmi gondolataid legyenek.
Továbbá a vágyat és a kíváncsiságot meg kell különböztetni egymástól. Az, hogy te kívácnsi vagy, hogy milyen érzés ölni, az pszichológiai értelemben véve kíváncsiság. A vágy az, amikor azon sóvárognál, hogy hogy tehess el láb alól valakit. A kettő nem ugyanaz.
Érdemes lenne tényleg szakember segítségét kérned, persze ne a kórházi kóklerekre gondolj, hanem valaki jó pszichológus magánrendelésére. Rettentően sok fájdalom, frusztráció, harag és düh van benned, amit nem tudsz feldolgozni, és ehhez tényleg nem ártana szakember segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!