Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vannak gyilkos hajlamaim...

Miért vannak gyilkos hajlamaim? Ne ítéljetek el!

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a horror filmeket és a horror dolgokat mégis úgy érzem jó érzés lenne megölni egy embert..Tudom hogy ez nem szép és jó dolog mégis vonz az érzés..és tudom hogy ez mind börtönbüntetéssel járni..de akkor is eléggé érdekel és már többször is elgondolkodtam rajta hogy megölnék egy embert de fogalmam sincs miért mikor csak 15 éves vagyok és ráadásul lány..Esetleg valakinek nem voltam ilyen érzése?
2015. jan. 31. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Volt sokszor. Legfőképpen mikor részeg voltam. Vagy ha dühös voltam. Rejtett agresszió van benned, nem vagy elégedett valamivel kapcsolatban magaddal, vagy az életeddel,nem voltak sikerélményeid, nem ismertek el, vagy talán valamilyen elnyomás ért a múltban amit meg akarsz torolni. Magamból kiindulva ezekre tippelnék. Még csak 15 vagy, rengeteg jó dolog történhet veled, ami elfeledteti ezt. Ha viszonylag jónak ítéled meg majd az élethelyzeted, akkor ez el fog múlni, ellenkező esetben sem biztos egyáltalán, hogy megtennéd, az ember mérlegel. Hogy valaki olyan válaszát is olvasd aki érzett ilyet és nem mindjárt elmegyógyiba küld, mint menthetetlen zavarodott potenciális sorozatgyilkost, ugyanis nem vagy az.
2015. febr. 1. 02:25
 12/19 A kérdező kommentje:
igen mondhatni ért már jópár csalódás..Nagyon nagyon szépen köszönöm!:) ezer hála neked és agyon rendes vagy és köszönöm szépen hogy ne ítélsz el és nem gúnyolódsz velem mert ez sokat jelent:)
2015. febr. 1. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
engem is rengeteg csalódás ért már eddig az életben, mégsem keringenek ilyen agyalágyult ötletek a fejemben
2015. febr. 1. 17:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Életem:9 éves voltam mikor apámat lelőtték rá két évre az anyam ki**szott alkoholista lett mégis szeret és próbál mindent megadni..a rendőrség már többször volt nálunk..imádom az állatok van egy lovam és egy kutyám..tanulói eredményem általános iskolába kitűnő volt de most se vagyok rossz tanuló a tanarok kedvelnek csak anyámat nem birjak és a barátaim se kedvelik vagyis kb 4 barátom van de elég is mert a minőség a fontos nem a mennyiség..de jösztök ti és egyből agy betegnek elkönyveltek meg ilyen gyógyintézet olyan gyógyintézet..sőt valaki még üzibe is piszkál ami nagyon szép dolog szánalom a köbön:)..de alkoholista anya lévén megtanultam hogy védjék meg magam:))
2015. febr. 1. 17:48
 15/19 A kérdező kommentje:

*védjem

egyéb helyesírási problémákért elnézést telefonról írtam..

2015. febr. 1. 17:51
 16/19 anonim válasza:
szegényem..mivel piszkál az a valaki? :/
2015. febr. 1. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem apukám volt alkoholista, ami miatt már epilepsziás rohamok jöttek rá, egyszer-kétszer szemtanúja is voltam, egyik alkalommal, majdnem rám zuhant, de szerencsére be tudtam menekülni egy asztal alá, mind ez 4 évesen

sorra vesztettem a rokonaimat, ma már csak egy anyukám van

az apai ág teljesen kitagadott a családból

az általános 8 éve alatt a tanárok és a diákok ott rúgtak belém ahol csak tudtak, ennek köszönhetően az önbecsülésem lement a béka feneke alá

ezzel csak azt akarom mondani, nem csak neked vannak gondjaid, sőt, vannak olyanok, akik sokkal durvább dolgokat szenvednek el életük során (gyilkosság, erőszak, prostitúció, stb.)

kétségtelen, hogy nehéz életed lehet egy alkoholista anya mellett, de ez nem ad okot arra, hogy ilyen gondolatok megfogalmazódjanak benned

most hiába hisztizel, kiírtál egy kérdést, amire valószínűleg válaszokat akartál kapni, amiket meg is kaptál, csak gondolom nem azokat, amikre számítottál...

azt viszont nem várhatod el, hogy egy egészségesen gondolkodó ember elfogadja a beteg elméd kreálmányait

igenis sürgősen szükséged lenne egy jó pszichológusra, aki talán képes segíteni, ez pedig nem egyenlő a diliházzal...

ahogy már írtam, az egészben az a legszörnyebb, hogy fel sem fogod a gondolatodnak a súlyát

2015. febr. 1. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A téged ért traumák bőségesen elegendőek ahhoz, hogy ilyesmi gondolataid legyenek.

Továbbá a vágyat és a kíváncsiságot meg kell különböztetni egymástól. Az, hogy te kívácnsi vagy, hogy milyen érzés ölni, az pszichológiai értelemben véve kíváncsiság. A vágy az, amikor azon sóvárognál, hogy hogy tehess el láb alól valakit. A kettő nem ugyanaz.

Érdemes lenne tényleg szakember segítségét kérned, persze ne a kórházi kóklerekre gondolj, hanem valaki jó pszichológus magánrendelésére. Rettentően sok fájdalom, frusztráció, harag és düh van benned, amit nem tudsz feldolgozni, és ehhez tényleg nem ártana szakember segítsége.

2015. febr. 1. 23:10
 19/19 Lelki beteg válasza:
Ezek csak ösztönök próbáld elnyomni öket. Én is igy vagyok vele de amíg ez az érzés nem kezd el erösödni addig nincs gond. Ha kezd erösödni ez az érzés akkor próbáld meg levezetni valahogy!
2022. jan. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!