Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vannak gyilkos hajlamaim...

Miért vannak gyilkos hajlamaim? Ne ítéljetek el!

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a horror filmeket és a horror dolgokat mégis úgy érzem jó érzés lenne megölni egy embert..Tudom hogy ez nem szép és jó dolog mégis vonz az érzés..és tudom hogy ez mind börtönbüntetéssel járni..de akkor is eléggé érdekel és már többször is elgondolkodtam rajta hogy megölnék egy embert de fogalmam sincs miért mikor csak 15 éves vagyok és ráadásul lány..Esetleg valakinek nem voltam ilyen érzése?
2015. jan. 31. 21:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Tinédzserkor.
2015. jan. 31. 21:32
 2/19 anonim ***** válasza:
37%
Agyilag beteg vagy az biztos,fordulj orvoshoz!
2015. jan. 31. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
12%
Mert egy kőbunkó vagy.
2015. jan. 31. 21:38
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Én magamat szeretném,de elbasztam mikor próbáltam
2015. jan. 31. 21:42
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem is, majd a bíróság elítél.
2015. jan. 31. 21:46
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg és így is eléggé szar érzés ilyet érezni mert őszintén nem akarom és csak segítséget akartam kérni..és nem vagyok kőbunkó szerintem inkább az bunkóság hogy így elítéltek mert ha nem tettszik nektek ez a kérdés akkor nem kellett volna ideírni..
2015. jan. 31. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Nyugi, nekem is vannak, különösen miután Híradót vagy parlamenti közvetítést láttam...

Hejj, ha lenne egy sonic oscillátorom!

2015. jan. 31. 21:49
 8/19 anonim ***** válasza:
22%

de, beteg vagy, épp eszű, normális ember nem is gondol ilyesmire, sürgősen segítségre lenne szükséged

fel sem fogod, hogy milyen súlyos ez a tett, hogy mivel jár ez, a csak a saját kis sz.ros életedet félted, hogy börtönbe kerülsz, nagy cucc

arra viszont nem gondolsz, hogy ezzel egy másik ember egyetlen életét oltanád ki és ezzel mekkora fájdalmat okoznál a szeretteinek

beteg undorító utolsó kis senki vagy

2015. jan. 31. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinném, hogy ez normális, én a helyedben beszélnék erről egy szakemberrel. Komolyan mondom. Egészséges ember nem fantáziál arról, hogy megöl valakit az ölés kedvéért, szépségéért.
2015. jan. 31. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
20%
"Esetleg valakinek nem voltam ilyen érzése?" Nem nem voltál nyugi :)
2015. jan. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!