Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van felszinesség? Úgyis...

Miért van felszinesség? Úgyis simán utána lehet nézni, akkor minek teszi az eszét?

Figyelt kérdés

Most ahogy nézelődtem facebook-on, láttam egy csajt akit két barátnőm elég rendesen fikázott... Nálam ez kb azt jelenti hogy nem csipik a csajt. Errefel ott látom a like-ukakat. De miért? Én azt nem like-olom ami nem tetszik ! Most mivel másabb ha nem leplezik hogy utálják a csajt? Mert ebből nagyon nem az jön le!

És nem első eset hogy ezt veszem észre (azaz élőben jajj de utálom ezt meg azt, facen meg like-ok, jobb esetben a kommentek... én ettől hányok!!!).

Utálom a kétszinűséget, mégis miért csinálják??

2015. jan. 30. 23:30
 1/4 A kérdező kommentje:
-valószinű ennyire jó barátnők ők...
2015. jan. 30. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerinted miért csinálják?

Kétszínűségből? Mi ebben a kétszínű?

Utálatból? Mi alapján utálnák?

Szerinted mindenki ugyan úgy gondolkodik, ahogy te? Ha a válasz nem, akkor vajon miért csinálhatják? Lehet csak viccből? Tréfából? Figyelmem felkeltési kényszerből? Valódi érzelmekből? Komolyan gondolják?

2015. jan. 30. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ha lájkolok egy képet facebookon, akkor a képet lájkolom, nem pedig az embert. Szerintem ez ilyen egyszerű:)
2015. jan. 31. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:

hahaha a felszínesség a gerinctelen ember alaptermészete.

ez az ismérve annak hogy kik a feláldozhatók probléma esetén :)

én konkrétan meg szoktam jegyezni az ilyen embereket és mikor alkalom adódik, hagyom hogy pusztuljanak.

hosszú az élet... mindenki bejön előbb utóbb az "utcánkba"...

2015. jan. 31. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!