Manapság miért olyan nehéz, szinte lehetetlen igaz barátot találni?
nekem csak igaz barátaim vannak, de abból egy tucat is... a gyerekkori barátokat kell megtartani ennyi a nyitja... 2 felnõtt ember már soha nem tud úgy összebarátkozni, hogy semmi érdekük nincs egymásfelé... ha a gyerekkori haverokat elveszíted, azt nem pótolja már semmi.. szerintem.
30/f
Azt hiszem, egy barátságban az is fontos, hogy az ember mit tesz meg a másikért. Egyszer pl. azt mondta a barátnőm, hogy ez így nem jó, hogy mindig csak Ő hív engem (amúgy a szomszéd utcában lakik, gyakran találkozunk). És akkor elgondolkodtam rajta- mert ha hiszitek, ha nem, észre sem vettem ezt. Magamba szálltam, mert igaza volt és onnantól figyelek arra, hogy ne legyen egyoldalú a dolog. Ilyen apróságokon is múlhat egy Barátság. (Sok embert hallottam már arról panaszkodni, hogy mindig csak az egyik fél ad valamit. És ajelyett, hogy jelezte volna a másiknak, csak duzzogott és nem hívta többet a barátját)
Kérdező, persze nem Rád értettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!