Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Manapság miért olyan nehéz,...

Manapság miért olyan nehéz, szinte lehetetlen igaz barátot találni?

Figyelt kérdés
Képmutató hazugok vannak szép számmal. Hol lehetne barátkozni,valaki olyat találni legalább egyet aki őszinte...ha máshoz nem,de legalább magához...
2015. jan. 30. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat a helyesírási hibákért (pl. mondat elején kisbetűk) - csak kapkodok, mert mindjárt el kell mennem.
2015. jan. 30. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem csak igaz barátaim vannak, de abból egy tucat is... a gyerekkori barátokat kell megtartani ennyi a nyitja... 2 felnõtt ember már soha nem tud úgy összebarátkozni, hogy semmi érdekük nincs egymásfelé... ha a gyerekkori haverokat elveszíted, azt nem pótolja már semmi.. szerintem.

30/f

2015. jan. 30. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ismerős ez a dolog hidd el. Nagyon jòl kell vàlasztani, és , hogy kiben bìzom meg igazàn. És a többi és a többi. Én speciel, "kivételesnek" mondhatom magam azt hiszem. ^^ Aki szeretne ìrhat nyugodtan^^
2015. jan. 30. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, egy barátságban az is fontos, hogy az ember mit tesz meg a másikért. Egyszer pl. azt mondta a barátnőm, hogy ez így nem jó, hogy mindig csak Ő hív engem (amúgy a szomszéd utcában lakik, gyakran találkozunk). És akkor elgondolkodtam rajta- mert ha hiszitek, ha nem, észre sem vettem ezt. Magamba szálltam, mert igaza volt és onnantól figyelek arra, hogy ne legyen egyoldalú a dolog. Ilyen apróságokon is múlhat egy Barátság. (Sok embert hallottam már arról panaszkodni, hogy mindig csak az egyik fél ad valamit. És ajelyett, hogy jelezte volna a másiknak, csak duzzogott és nem hívta többet a barátját)

Kérdező, persze nem Rád értettem :-)

2015. jan. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!