Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a barátaim?

Figyelt kérdés
Eddig minden jól ment aztán egyszer tettem egy kijelentést, hogy,"úgy érzem, ti nem vagytok az igazi barátaim, nem nagyon védtek meg, holott én meg áthívlak titeket, és még itt is aludhattok nálam, pedig ti soha nem hívotok át és én ezt még el is nézem..." Ezt mondtam nekik amire egy "Jó akkor most nem vagyok a barátod" ovodás válasz jött és azóta ki nem állhatnak... Mit csináljak? Egyátalán érdesem értük harcolnom? És ráadásul még az egyik lány a többieket is felbújtja ellenem. Pedig nem csináltam semmi rosszat! Kérlek segítsetek!

#csapat #barát #gonoszság #harc #csalódás #BFF #legjobb barik örökké :)
2015. jan. 27. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

gondolom 13 évesnél nem lehetsz idősebb. Elég gyerekes felfogás mindnyájatok részéről.

de szerintem is várd míg megkeresnek, de azért kérj bocsánatot tőlük

2015. jan. 27. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. jan. 29. 11:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és már megpróbáltam bocsánatot is kérni, meg is beszéltem velük, de óvodás módjára viselkednek,úgyhogy szerintem is teljesen hülyeség harcolni értük... És most mondom, hogy NEM CSAK azért voltunk barátok, mert atjöttek hozzám, hanem mert ők is úgy éreztek, hogy barátok vagyunk! De nem csak én voltam itt a hülye azthiszem, hanem ők is. Az okokat inkább most nem mondom. A lényeg az, hogy ők sem voltak igazi barátaim! Köszönöm a kommenteket!
2015. jan. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!