Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet így csinálni? 14 F

Mit lehet így csinálni? 14 F

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy mostanában a korosztályomban szinte mindenki csak a számítógépet, meg a telefont nyomkodja, én pedig nem szeretek annyira gépezni, kockulni. Én jobb szeretnék a barátaimmal biciklizni, beszélgetni, moziba menni, stb. De az ismerőseim/barátaim mind gépezni szeretnek, és nem akarnak jönni sehova. Mit csináljak? Én így nagyon unatkozom.

2015. jan. 24. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a problémám nekem is....

Régen mindig csináltunk valami érdekeset. Most az egész baráti kör kockul és a skypeon beszélgetnek, de ott is kb mindenki csöndben van, csak így rá lehet fogni hogy együtt vannak nem pedig egyedül kockulnak -.-"

Nekem is már eléggé elegem van ebből.

2015. jan. 24. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismered a szerepjátékokat? Vannak olyan szerepjátékok, ahol közös szerepjátékot is lehet csinálni. Keress rá a YouTuben-on. Vagy találhatsz lánybarátokat is, akik szívesen mennének veled biciklizni, vagy moziba, vagy egyszerűen csak trécselni érdekes dolgokról. Szedd össze azokat a srácokat, csajokat, akik úgy gondolkoznak, ahogyan te.
2015. jan. 24. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezért sajnálom nagyon a korosztályod normális tagjait - pl. téged is!

Lehet netezni, persze, de nem normális az, ha ez már az emberi kapcsolatok rovására megy!

Te mindenképp maradj meg ilyennek, legyél büszke rá!

Keress olyanokat, akik szintén így gondolkodnak. Tudom, könnyű mondani... De azért biztos vagyok benne, hogy vagytok még egy páran!

2015. jan. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!