Szerintetek ez jó ötlet? Ő mit tud majd itt csinálni?
Mivel én szeretem az állatokat és a növényeket (de itthon csak 30%-ba teljesül ez a kifejezés), ezért elhatározta apum (persze én egyből beleegyeztem), hogy az egyik gyermekkori barátjával megbeszéli, hogy én elmegyek hozzájuk a falura, egy hétre (Falun sok állat *~* és veteményes *.*)és majd egy hét múlva az ők lányuk jön hozzánk a városba. Ez szép és jó, csak itt mit tudna csinálni az aki jön? Én általában a gép előtt ülök és Photoshoppolok meg Paint Tool Sai-ozok meg sokszor fórumokat is lesek, de ő majd mit csinál itt? Én ott az állatokkal leszek az 100%, de őt sajnálnám, ha unná magát. Igaz, ez csak nyáron lenne, de jó volna eldönteni az addigi tehendőket. Amúgy én akkor 14 éves leszek, és aki jön 13 éves.
Ja, senkit ne tévesszem meg a "gyermekkori barátja" kifejezés. Tartsák a kapcsolatot, a katonaságot is együtt vészelték át, és keresztszülők is.
Na, szerintetek mit csinálhat itt majd a lány?
Mondjuk nyáron nem a gép előtt kell gubbasztani, hanem ezer program van amit lehetne a szabadban csinálni.
- kirándulni
- strand
- múzeumok látogatása
- gellérthegyi séta
- túrázások, akár barlangtúra
- Margitszigeti séte
- állatkert
- vidámpark,
- cirkusz
nagyon sok dolgot lehet csinálni..
Köszönöm a válaszokat :)
A séta jó ötlet, van is egy hely, ahova ketten is elmehetnénk. És egy hétvégén talán barlangászni is tudnánk, de persze csak szülőkkel. Mozi csak 28 km-re van, és vidámpark sajnos 50 km-re. Úgyszintén nincs a közelbe múzeum, állatkert vagy cirkusz. :( kisvárosba élek.
De a többi jó, köszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!