Mit csináljak? Már nagyon unom!
Figyelt kérdés
El se tudom mondani , hogy mennyire utálom!!! Na annyit rólam , hogy egy olyan személyiség vagyok, aki szereti ha valaki van mellette ( nem talpnyalóra gondolok) , és kb már volt két olyan barátnőm , aki önbizalomhiányos volt. Olyan vagyok , hogy akinek tudok segítek , hát segítettem :\ kár volt :\ Mind a ketten vagyis szerre egyiknél sikerült , de utána túl nagy képe lett , így az osztály kiközösítette. A mostani "legjobb barátnőm " mellett pedig én érzem pincsinek magam . Nélkülem most egy nagy senki lenne !!!! Úgy voltunk , hogy elmentünk táborba s ott is olyan volt mintha én lettem volna az alárendeltje :\ Ő lett a figyelem középpontjában . Így ment ez két táboron keresztül. Már nagyon unom a suliba is néha néha olyan mintha le se szarna pedig eddig én voltam felette. Úgy alábbment az önbizalmam hogy csak na! De tényleg :\ Viszonylag nagy melleim vannak , ezért csúfoltak is de az már elmúlt , viszont ha társaságba kerülök mindig az az érzés jön elő hogy megint kizárnak s ilyesmik :\ Nagyon rossz érzés , olyan mintha az életem fordult volna fel a barátnőm miatt. Eddig mindenki szeretett , mindenki ismert ez volt nekem az igazi élet mert szeretem ha a figyelem középpontjában lehetek , de most minden más :\ visszahúzódtam s a barátnőmé minden dícsőség főleg az amit miattam ért el , mert ha nem segítenék neki akkor seholse lenne , sőt nélkülem szart se ér. Mit csináljak hogy visszanyerjem az őnbizalmam? :( Vagy mit csináljak a barátnőmmel? 16/l2015. jan. 21. 19:00
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem ebből a beszélgetésből egy nagyképű, öntelt csaj jött le. "barátnőd" sz@rt se érne nélküled?-ezt gondolod tényleg?-nem tekinted barátnak.
Csak a felszínesség, a megaláztatások, a másik porba tiprása és a figyelemfelkeltés megy.
Szerintem vegyél vissza az arcodból és megkedvelnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó vicc vegyek vissza hidd el hogy azt nem nekem kéne de már nagyon mérges vagyok . Így is kedvelnek elég sokan de itt aztan végképp nem tudom leírni , hogy mi a bajom mert nem tudom elmondani , hogy milyen barátnőm van . Tartsál nyugodtan nagyképűnek stb ... Nem ismersz igazán
2015. jan. 21. 19:21
3/4 anonim válasza:
Nem tudok konkrét példával szolgálni, viszont két lehetőséged van. Vagy megpróbálod őt felülmúlni a kapcsolatok kiépítésében, vagy az övén rontasz. Pl. megszégyeníted az osztály előtt.
4/4 A kérdező kommentje:
Épp nem akarom őt leégetni csak mindig háttérbe szorít azt nem bírom :\
2015. jan. 21. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!