Gyakori kérdések válaszolói és kérdezői, lenne kedvetek egyszer összegyülni egy téren és egymás szemeibe nézni?
Figyelt kérdés
Megtennétek,ha volna rá lehetõség az irásaitokkal együtt.2015. jan. 13. 23:07
11/15 anonim válasza:
igen, mivel nem tudom ki milyen kérdést rakott ki. és szívesen néznék a bunkó trollkodó emberek szemébe, bár ők tuti lesütött fejjel jönnének el, vagy otthon maradnának ijedtükben :D
12/15 anonim válasza:
Én el menék a válaszaimmal probálok segíteni és ezért vállalom is öket!
Emelet nagyon szívesen találkoznék azokkal akiknek olyan nagypofájuk van mint egy ház!!! Hogy személyesen is ekkora emberek mint ahogy ők állitják!!!
13/15 anonim válasza:
Ezt szerintem csak városi szinten lehetne megoldani.. :)Hogy az adott város és környéke.Én pl nem utaznék fel, ezért Bp-re, de amúgy mennék szívesen :) Mondjuk vannak kisebb- nagyobb kihagyások gyk-n, de igen, mennék :)
14/15 anonim válasza:
Elmennék. Általában az itt aggrésszívóskodó nagy legények vagy 10-12 évesek vagy olyan IQ-val rendelkeznek hogy egyik asztaltól a másikig eltévednének.
15/15 anonim válasza:
Én simán. Semmi olyan nincs, amit ne vállalnék IRL is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!