Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » S. O. S.!?! Hogy bekuljek ki?

S. O. S.!?! Hogy bekuljek ki?

Figyelt kérdés

Van egy fiu az osztalyban aki nagyon fontos szamomra (nem jarunk meg ilyenek).... a legjobb baratnommel osszeveszett de nem akarok koztuk valasztani....ma egy kicsit ideges voltam es mondtam valamit amivel megbantottam ( a fiut) es annyira haragszik v nem tudom hogy kerdeztem tole valamit es valaszolni se valaszolt ha irok neki lattade nem ir vissza...

(Semmi szerelem nincs koztunk cs baratilag szeretjuk egymast meg segitunk egymasnak )

2015. jan. 13. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Ha makacskodik, várj vele, és később próbáld meg. De ha hiába, akkor nem éri meg szenvedni vele.

Mindenesetre jó lenne ha leülnétek megbeszélni nyíltan a dolgokat. Csak talán szüksége van kiszellőztetni a fejét

2015. jan. 13. 23:19
 2/2 anonim válasza:
Beszéljétek meg! :) Az elméletileg mindig segít... Ha meg nem hallgat meg... akkor nem tudom ülj le vele többször vagy ha már leülni se akar, akkor nincs mit tenni
2015. jan. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!