Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lassan 6 hónapja beszélek...

Lassan 6 hónapja beszélek Facebook-on egy lánnyal vajon, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Napi szinten beszéltünk, telefonon is nagyon sokat.

úgy volt hogy szünetbe találkozunk,de nem jött össze.

Mostanában nem is ír nekem :( Én írok de olyan felszínessé vált a beszélgetés.

Ma is irtom kicsit beszéltünk de most meg látta, de nem ír vissza.

Meg olyanok vannak mostanság hogy írok beszélünk és egyszer csak nem ír vissza, csak pl 2 nap múlva.

Jó tudom hogy most van baja.

De lehet elhidegült ez a kapcsolat, vagy már tojik rám?

2015. jan. 12. 18:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
lehet.
2015. jan. 12. 18:50
 22/28 A kérdező kommentje:
De vajon érdekelhettem, hogy ha mindig irt ?
2015. jan. 12. 18:57
 23/28 anonim ***** válasza:

Fogd már fel hogy nem :D

Ezek tipikusan azok a "kapcsolatok" mikor jó vagy egyfajta lelki szemetesládának, meg jó vagy arra hogy elüsse az időt, ha épp nincs más. Azt is szeretik hangoztatni hogy "kedvelnek téged" meg "ne hagyd őket ott" de ezt csak azért teszik, mert szeretik ha van egy "rajongójuk" aki mindig ott van ha kell.

2015. jan. 12. 19:08
 24/28 A kérdező kommentje:

Nah most vissza irt hogy kérdezzem hogy akare találkozni?

Vagy most lehet nem kéne mert baja van

2015. jan. 12. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Vedd már észre magad! Friendzone lvl 999999 -.-
2015. jan. 12. 19:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdezd, nincs vesztenivalód.
2015. jan. 12. 19:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Na, ha ennyire nem tudod elhessegetni a fejedből, akkor tegyél Őérte és tegyél azért a találkozóért. Rajtad múlik. Mindent lehet, csak akarni kell! Persze előtte kérdezd meg, hogy ő szeretné-e, hogy egy hétvégét együtt töltsetek! Lesz kb. másfél napotok. Pénteken indulsz Tokajból, majd vasárnap Nagyorosziból.

Pénteki menetrend.

Kócsag IC (Nyíregyháza - Budapest Keleti

Indul Tokajból: 13:48

Érkezik Budapest Keleti: 18:30

Felszáll a Keleti Pályaudvarnál a 2-es (Piros) metróra. Indul 18:38. 3 megállót utazol a Deák térig, leszállsz, majd átszállsz a 3-as (kék) metróra. Indul 18:51. Közben imádkozol, hogy a 3-as metró ne kapjon lángra vagy peregjen szét... Utazol 2 megállót, értelemszerűen a Nyugati Pályaudvarig. Leszállsz. Ez az egész utazás ha minden jól megy 20 perc. Minden a MÁV-on múlik, ha késik a vonat, buktad. Így a legegyszerűbb eljutni a Keletiből a Nyugatiba, van más alternatíva, mehetsz trolival, vagy busszal és villamossal.

2138 személyvonat Budapest Nyugati - Szob

Indul Budapest Nyugati: 19:07

Érkezik Vác: 19:33

Vác átszállóhely, busz sajnos nincs már Nagyorosziba, vonat igen, de várnod kell rá.

32238 személyvonat Vác - Balassagyarmat

Indul Vác: 20:37

Érkezik Nagyoroszi: 21:42

Köszönjük, hogy velünk utaztak!

Nagyfiú vagy, tervezd meg a visszautadat vasárnapra! Tájékozódj a jegyárakról. Segítség:

[link]

[link]

2015. jan. 12. 21:41
 28/28 anonim ***** válasza:

Ja, jó tanácsok lemaradtak:

Mivel sietős lesz a dolgod a Keleti és a Nyugati között, nyisd ki a szádat útközben és kérdezz mi merre hány méter. Én sem vagyok budapesti, mikor tökegyedül utaztam Budapesten, azt hittem eladnak kecskéért majd... Nem sokszor utaztam a Keleti meg a Nyugati között metróval (egyetlen egyszer), de ha jól emlékszem a Deák térnél valamelyik metró mélyebben van (vagy magasabban, attól függ honnan nézzük) tehát mozgólépcsőn kell átszállni rá. Majd jön egy budapesti és kijavít, ha rosszul tudom.

Nyugatiba megérkezel, gyakorlatilag a Westend City Centernél jössz fel a metróból. Mikor én ott jártam, észrevették, hogy én messziről jött ember vagyok és egyből tőlem kértek pénzt mindenféle jótékony dologra... Zavard el őket a fenébe, ahogy (majdnem) minden budapesti teszi. :D Metróban előre érvényesíted a jegyet, szóval az legyen nálad, szerintem Tokajban a Máv jegypénztárban tudsz venni.

Ja, ha te nem mész le, lemegyek én! :P

2015. jan. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!