Lassan 6 hónapja beszélek Facebook-on egy lánnyal vajon, mi lehet a baj?
Napi szinten beszéltünk, telefonon is nagyon sokat.
úgy volt hogy szünetbe találkozunk,de nem jött össze.
Mostanában nem is ír nekem :( Én írok de olyan felszínessé vált a beszélgetés.
Ma is irtom kicsit beszéltünk de most meg látta, de nem ír vissza.
Meg olyanok vannak mostanság hogy írok beszélünk és egyszer csak nem ír vissza, csak pl 2 nap múlva.
Jó tudom hogy most van baja.
De lehet elhidegült ez a kapcsolat, vagy már tojik rám?
Tudom.
Ti hogy hoznátok ezt helyre ?
Vagy inkább most hagyjam , mert baja van és ha lenyugszik akkor talán minden elölről fog menni hogy megint keres stb ?
Te egy virtuális lény vagy számára, nem létezel. Csak valaki, aki írkál, nem vesz komolyan. Esetleg mikor gondja volt, akkor belédszemetelt. Sokkal hamarabb, már az első hetekben találkozni kellett volna.
Nem rontottál el semmit, mivel nem jelentesz számára semmit. Nem szemétségből írom, csak próbállak szembesíteni a helyzettel, mert láthatóan belelovagoltad magad. Olyanokkal ismerkedj, akiknél vállalni tudod a találkozást.
Hát ez már régen el van rontva azzal, hogy egyáltalán időt öltél egy ilyen "ismeretségbe".
Találkozásról annyit, hogy ha valaki akar, akkor azt megoldja minél hamarabb, exemmel ahogy tudtunk első hétvégén összefutottunk. Mondjuk ez a Nagyoroszi-Tokaj dolog már alapból veszett fejsze nyele, több időd megy az utazásra mint amennyit együtt töltenétek.
Főleg onnantól veszett a dolog, hogyha már nem is keresi a társaságod és nem ír vissza. Hagyni hagyhatod, de nem várd hogy írni fog, meg keresni fog, mert simán ellesz nélküled.
A "baja van" dolgok is érdekesek, valahogy mindig akkor lesz "sok bajuk" mikor komolyabbra akarja az ember fűzni a viszonyt, csak kifogás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!